2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

208 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین ؟؟

من عضو جدید نی نی سایتم معمولا تاپیک هارو میخوندم خیلی یه جاهای کمکم کرده و تصمیم گرفتم که عضو بشم .

الان دیگه کم کم می خوام شروع کنم به خریدن جهیزیه ام  اگه کسی هست که میتونه راهنماییم کن خیلی ممنون میشم سعی میکنم خودمم هر چی اطلاعات در مورد  این موضوع به دست اوردم به اشتراک بزارم توی این گرونی شاید بتونه تو انتخاب کردن کمک کن 

اولا که خوش اومدی دوما به خدا من یه هفته ی اول فکر میکردم اینایی که استاتر هستن یا همون مدیر مالک انتخابشون کرده مثل تلگرام 😐😐😐شما چطوری روز اول تایپک زدین 😂😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با وضعیت گرونی سربه فلک کشیده هرچی خریدید خریدید ..به اسم برندهای معروفم بهتون نندازن ..هیچ برند خارجی در ایران دیگه مشغول نیست ..نهایت منتاژ ..برند ایرانی خوبم هست ...یه سری چیزا هم اگر گذرت به خارج از ایران میخوره میتونی بخری بیاری ...

سلام عزیزم اول یک لیست بنویس از وسایل ضروری و چیزایی که لازم داری و برای خریدم اول از وسایل برقیت شروع کن و تکه های بزرگتر چون خورده ریزه ها زیاده و با توجه به پولی که برات میمونه برای اونا برنامه ریزی کن

سلام عزیزم اول یک لیست بنویس از وسایل ضروری و چیزایی که لازم داری و برای خریدم اول از وسایل برقیت شر ...

وای از این لیست نوشتن چند بار شروع کردم به لیست نوشتن ولی واقعا کار خیلی سختیه خیلی از این لیستای که تو نت هم هستن واقعا وسایل اضافه توشون خیلی زیاد 😊بازم مرسی عزیزم 😘

وای از این لیست نوشتن چند بار شروع کردم به لیست نوشتن ولی واقعا کار خیلی سختیه خیلی از این لیستای که ...

اره اونا که خیلی اضافه داره من تقسیم بندی کردم مثلا وسایل برقی وسایل تزئینی، اتاق خواب و.. بعدشم اونایی که از قلم انداختم خونه مامانم دیدم چیا لازم بوده اونارو هم نوشتم 

اره اونا که خیلی اضافه داره من تقسیم بندی کردم مثلا وسایل برقی وسایل تزئینی، اتاق خواب و.. بعدشم اون ...

حالا امشب شروع می کنم به نوشتن ببینم به کجا میرسم البته اگه تنبلیم نگیره 😄