2777
2789

y9دارم عالیه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
y9دارم عالیه

میشه بگی کی خریدی و چطوریه دوام باتری و دوربینش و ایا در مقایسه با سامسونگ پیشنهادش میکنی چون من همیشه سامسونگ مدل های مختلف رو داشتم و خسته شدم میخام برم دنبال هواوی وآنر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی کی خریدی و چطوریه دوام باتری و دوربینش و ایا در مقایسه با سامسونگ پیشنهادش میکنی چون من همی ...

دوربینش حرف نداره

باطریشم خوبه 

البته من کارکرده خریدم

ی ماهه خریدم کیفیت ال سی دیشم خوبه

منم سالها بود سامسونگ استفاده میکردم اولین باره هواوی خریدم خیلی راضیم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
دوربینش حرف نداره باطریشم خوبه  البته من کارکرده خریدم ی ماهه خریدم کیفیت ال سی دیشم خوبه م ...

ممنون از نظرت عزیزم کارکرده شو چند خریدی الان ک خیلی گرووون شدع

ممنون از نظرت عزیزم کارکرده شو چند خریدی الان ک خیلی گرووون شدع

فک کنم2وهشتصد خریده

زیاد از قیمتش خبر ندارم فقط مصرف کننده ام😂