2777
2789
دوست عزیزم خواهرت تو امصات گفتی مشکل داشتی اون چطوری باردار شد؟؟ 

منظورم از سختی ای وی اف همون برو بیاش هست سونو بدی همش تا سایز تخمکات به حدعالی برسن وتخمک کشی کنن ولی توکل به خداداشته باش همه چی درست میشه بخدا

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
اون هنوز باردارنشده عزیزم

ایشالله میشه 

اگه حال داشتی میشه یه کوچولو پروسه ش رو برام بگی منظورت از خیلی سخته چیبود؟ببخش خیلی سوال میکنم متاسفانه خیلی میترسم؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم از سختی ای وی اف همون برو بیاش هست سونو بدی همش تا سایز تخمکات به حدعالی برسن وتخمک کشی کنن و ...

مرسی دوست خوبم برام دعا کن ممنونم کی با حوصله جواب دادی

مرسی دوست خوبم برام دعا کن ممنونم کی با حوصله جواب دادی

الان برات پروسه درمانو میگم هرسوالی هم که داشتی حتما ازم بپرس خدا دستتو بگیره الهی 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

اول دکتر بهت قرص استرادبول وامپول میده تا7روز استعاده کنی بعداز7روز میری پیش دکترت سونوت کنه ببینه سایز فولیکولات چنده اگه سایزشون هنوز کوچیکک بوددوباره بهت دارو مبده اگه نبودمیگه 7روزدیگه بری واسه تخمک کشی برا تخمک کشی بیهوشت میکنن وتخمکاتومیکشن همون موقع تو وشوهرت بایدنزدیکی کنین تا اسپرموبردارین که همون روز باتخمکاقاطی بشن وجنینات درست شن دیکه باشماکاری ندارن تا دو روز بعد بهتون میگن بیاین واسه انتقال نین که دیگه اونجا معلوم میشه چندتا جنین فریزدارین وتو حامله میشی

اول دکتر بهت قرص استرادبول وامپول میده تا7روز استعاده کنی بعداز7روز میری پیش دکترت سونوت کنه ببینه س ...

مرسی عزیزم 

چقدر حالم بده فقط خدا میدونه مرسی عزیز دلم🌺🌺🌺🌺🌺🌺