مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 52 پست بچه ها ای اوی اف چقدر درصد باردار رو میبره بالا توروخدا جواب بدین نگرانم؟؟؟؟ من به زودی مامان میشم 💖💖💖 1399/03/06 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزتایتانیک1992 عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3014 دوست عزیزم خواهرت تو امصات گفتی مشکل داشتی اون چطوری باردار شد؟؟ منظورم از سختی ای وی اف همون برو بیاش هست سونو بدی همش تا سایز تخمکات به حدعالی برسن وتخمک کشی کنن ولی توکل به خداداشته باش همه چی درست میشه بخدا همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمیشود.
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 اون هنوز باردارنشده عزیزم ایشالله میشه اگه حال داشتی میشه یه کوچولو پروسه ش رو برام بگی منظورت از خیلی سخته چیبود؟ببخش خیلی سوال میکنم متاسفانه خیلی میترسم؟؟ من به زودی مامان میشم 💖💖💖
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 منظورم از سختی ای وی اف همون برو بیاش هست سونو بدی همش تا سایز تخمکات به حدعالی برسن وتخمک کشی کنن و ... پس درد نداره ؟؟ من به زودی مامان میشم 💖💖💖
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 منظورم از سختی ای وی اف همون برو بیاش هست سونو بدی همش تا سایز تخمکات به حدعالی برسن وتخمک کشی کنن و ... مرسی دوست خوبم برام دعا کن ممنونم کی با حوصله جواب دادی من به زودی مامان میشم 💖💖💖
رزتایتانیک1992 عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3014 مرسی دوست خوبم برام دعا کن ممنونم کی با حوصله جواب دادی الان برات پروسه درمانو میگم هرسوالی هم که داشتی حتما ازم بپرس خدا دستتو بگیره الهی همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمیشود.
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 الان برات پروسه درمانو میگم هرسوالی هم که داشتی حتما ازم بپرس خدا دستتو بگیره الهی سپاس ایشالله دست شما رو هم بگیره من به زودی مامان میشم 💖💖💖
رزتایتانیک1992 عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3014 اول دکتر بهت قرص استرادبول وامپول میده تا7روز استعاده کنی بعداز7روز میری پیش دکترت سونوت کنه ببینه سایز فولیکولات چنده اگه سایزشون هنوز کوچیکک بوددوباره بهت دارو مبده اگه نبودمیگه 7روزدیگه بری واسه تخمک کشی برا تخمک کشی بیهوشت میکنن وتخمکاتومیکشن همون موقع تو وشوهرت بایدنزدیکی کنین تا اسپرموبردارین که همون روز باتخمکاقاطی بشن وجنینات درست شن دیکه باشماکاری ندارن تا دو روز بعد بهتون میگن بیاین واسه انتقال نین که دیگه اونجا معلوم میشه چندتا جنین فریزدارین وتو حامله میشی همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمیشود.
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 اول دکتر بهت قرص استرادبول وامپول میده تا7روز استعاده کنی بعداز7روز میری پیش دکترت سونوت کنه ببینه س ... مرسی عزیزم چقدر حالم بده فقط خدا میدونه مرسی عزیز دلم🌺🌺🌺🌺🌺🌺 من به زودی مامان میشم 💖💖💖