نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
نخودچی خوبه مگهآخه خیلی سنگینه سر معده میمونه و از بس آهن داره
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا یخ که بده برای معده عزیزم نخودچی خوبه مگهآخه خیلی سنگینه سر معده میمونه و از بس آهن داره&n ...
شاید اشتباه گفتم😭😭
اینا که من گفتم برای اسید معده ست که میزنه بالا حالا نمیدونم رفلاکس همینه یا نه
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
شاید اشتباه گفتم😭😭 اینا که من گفتم برای اسید معده ست که میزنه بالا حالا نمیدونم رفلاکس همینه یا ن ...
اره عزیزم همونه رفلاکس و اسید معده
چه جالب یخ نمیدونستم و نخودچی ولی یخ به من نمیسازه ممنون عزیزم
اره عزیزم همونه رفلاکس و اسید معده چه جالب یخ نمیدونستم و نخودچی ولی یخ به من نمیسازه ممنون ع ...
یخ رو من جواب میداد آب رو آتیش بود
نه که خیلی گنده باشه که
بگیرش زیر آب گرد و کوچیک بشه راحت بشه درسته بلعیدش