2777
2789
عنوان

آب سیب زمینی

180 بازدید | 5 پست

برای رفلاکس واقعا خوبه یا نه 

حال ادمو بدتر نمی کنه آیا 

من میترسم بخورم موندم بخورم یا نه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یخ درسته قورت بده

نخودچی بخور

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
یخ درسته قورت بده نخودچی بخور

وا یخ که بده برای معده عزیزم 

نخودچی خوبه مگهآخه خیلی سنگینه سر معده میمونه و از بس آهن داره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا یخ که بده برای معده عزیزم  نخودچی خوبه مگهآخه خیلی سنگینه سر معده میمونه و از بس آهن داره&n ...

شاید اشتباه گفتم😭😭

اینا که من گفتم برای اسید معده ست که میزنه بالا حالا نمیدونم رفلاکس همینه یا نه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
شاید اشتباه گفتم😭😭 اینا که من گفتم برای اسید معده ست که میزنه بالا حالا نمیدونم رفلاکس همینه یا ن ...

اره عزیزم همونه رفلاکس و اسید معده 

چه جالب یخ نمیدونستم و نخودچی ولی یخ به من نمیسازه ممنون عزیزم 

اره عزیزم همونه رفلاکس و اسید معده  چه جالب یخ نمیدونستم و نخودچی ولی یخ به من نمیسازه ممنون ع ...

یخ رو من جواب میداد آب رو آتیش بود

نه که خیلی گنده باشه که

بگیرش زیر آب گرد و کوچیک بشه راحت بشه درسته بلعیدش