2777
2789
عنوان

استوری باکلاس و با شخصیت

606 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

این روزا فضای مجازی قسمتی از زندگیمون شده 

لطفا عکس نوشته یا نوشته هایی که به نظرتون زیبا هستند رو اینجا باهم به اشتراک بذاریم تا استفاده کنیم 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا احساس میکنم با استوری و استتوس حرف زدن خزه🔫🐴

ولی عکسای خوشگل اوکیه😍😍🤳🤳🤳🤳🤳

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ک.ووون لق خالم اینا اینا 

گور بابا دایی اینا

اشنا ماشنا ن.گاییدم بگو تنها بیاد😉😂

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:

عکس خودمون رو میذارم ولی دوست دارم چیزای جدید بذارم تا هم نشان دهنده فرهنگ و شخصیتم باشه و هم پیامی داشته باشه و چیزی یاد بگیرم 

ببخشید ولی بهتره یه تجدیدنظر کنید رو فکرتون ..استوری باکلاس ؟؟واقعا میزان کلاس یک نفر رو با استوری میسنجن ؟؟این حرفتون نشون میده فضای مجازی قسمتی از زندگیتون نیست بلکه تقریبا همش داره میشه ...و این زنگ خطر هست

ک.ووون لق خالم اینا اینا  گور بابا دایی اینا اشنا ماشنا ن.گاییدم بگو تنها بیاد😉😂

🔫🐴🐴🐴🐴🐴🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من فقط جوک دارم😐👌

بذار عزیزم بعضی وقتها آدم باید روحیه اش رو با طنز و جوک قوی کنه و خنده هاش رو به اشتراک بذاره

من زدم‌ نفت در بیاد 😂

گوششو انداختی بیرون گوشای من سرخ شدش😉😂😂

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
😂😂😂😂😂😂😂😂

نمیترسی قطع شی بخدا اگه من گفته بووووووددددددمممممممم الان پودرم کرده بووووودن😫😫😫😫😫