2777
2789
عنوان

You tuob

50 بازدید | 12 پست

سلام میخوام از برنامه یوتویوب ویدیو سیو کنم تو گالری چیکار کنم ؟اگه ممکنه با عکس بهم بگید ممنون 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

میشه یکی از برنامه هاشو بهم معرفی کنید ؟باید از گوگل پلی بگیرم دیگه ؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه عالمه سایت دانلود ویدئو از یوتیوب هست. آدرس ویدئو یا همون url رو وارد سایته میکنید و کیفیت دلخواه ...

ببخشید من وارد سایتی که گفتید شدم اما نمیدونم لینک اون ویدیویی را که سرچ کردم چی هست لطفا راهنماییم کنید ممنون 

بیشتر ببینید
ببخشید من وارد سایتی که گفتید شدم اما نمیدونم لینک اون ویدیویی را که سرچ کردم چی هست لطفا راهنماییم ...

ویدئویی که میخاید دانلود کنید رو برید زیرش share نوشته اونو بزنید گزینه copy url میاد . کپی میشه paste کنید توی قسمتی که سایت دانلود داره

.
ویدئویی که میخاید دانلود کنید رو برید زیرش share نوشته اونو بزنید گزینه copy url میاد . کپی میشه pas ...

بیشتر ببینید

ببخشید من گیج شدم کلمه share که فرمودید را از کجا باید بیارم ؟

بیشتر ببینید
شما فارسی کردی. همون هم رسانی که زده

سپاس از راهنماییتون اما دانلود   نا موفق بود مشکل از کجاست به نظرتون؟معذرت میخوام  خیلی سوال میکنم 

بیشتر ببینید
سپاس از راهنماییتون اما دانلود   نا موفق بود مشکل از کجاست به نظرتون؟معذرت میخوام  خیلی سو ...

انتی فی لترتون فعاله؟ اگه فعاله و ناموفق یا سرعت نتتون کمه یا بگید سایت دیگه بگم اونو امتحان کنید

.
انتی فی لترتون فعاله؟ اگه فعاله و ناموفق یا سرعت نتتون کمه یا بگید سایت دیگه بگم اونو امتحان کنید

بله فعال بود احتمالا نت ضعیف بود اگه امکانش هست یه سایت دیگه معرفی کنید تا دوباره امتحان کنم بازم ممنون 

بیشتر ببینید