2777
2789

علایم داری؟

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنم كوفتس، دو روزه تب دارم

كمر درد شديد داشتم اين ماه، پريوديمم نامنظمه اما اقدامم  تقريبا هرروز بوده

ميشه بگين منم باردار ميشم😞

حس خوب مادرشدنو از صميم قلب براي همه ي منتظرا آرزو ميكنم❤️ براي سلامتي تو دليم لطفا دعا كنين😘
بدنم كوفتس، دو روزه تب دارم كمر درد شديد داشتم اين ماه، پريوديمم نامنظمه اما اقدامم  تقريبا هر ...

اره عزیزم چرا نشی حتما میشی 

انشالله خدا یه بچه صحیح و سالم بهت بده 

تو ماه رمضون روزه که میشدم اول صبح یکم حالت تهوع  جایی که میرفتم به بو حساس بودم ولی الان خوب ...

منم شش اردیبهشت پریود شده بودم الان مثل تو یکم بعضی وقتا حالت تهوع دارم نوک سینه هامم اصلا نمیتونم دست بزنم حالت تهوع رو ماههای قبل هم موعد پریودم داشتم ولی تا حالا اصلا یادم نمیاد سینه هام درد گرفته باشه امروز صبح تست زدم یه هاله خیلی کمرنگ که با نور دیده میشد افتاد بعد ده دقیقه اونم کلا محو شد ولی بعد یه ساعت که خشک شد بازم خطه افتاد حالا نمیدونم چیکار کنم زیاد هم امید ندارم 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
منم شش اردیبهشت پریود شده بودم الان مثل تو یکم بعضی وقتا حالت تهوع دارم نوک سینه هامم اصلا نمیتونم د ...

من که اقدام نیستم همینجوری پرسیدم 

حالا هم زیر دلم درد گرفته فک کنم میخوام پریود بشم😩😩😩