قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
تو ماه رمضون روزه که میشدم اول صبح یکم حالت تهوع جایی که میرفتم به بو حساس بودم ولی الان خوب ...
منم شش اردیبهشت پریود شده بودم الان مثل تو یکم بعضی وقتا حالت تهوع دارم نوک سینه هامم اصلا نمیتونم دست بزنم حالت تهوع رو ماههای قبل هم موعد پریودم داشتم ولی تا حالا اصلا یادم نمیاد سینه هام درد گرفته باشه امروز صبح تست زدم یه هاله خیلی کمرنگ که با نور دیده میشد افتاد بعد ده دقیقه اونم کلا محو شد ولی بعد یه ساعت که خشک شد بازم خطه افتاد حالا نمیدونم چیکار کنم زیاد هم امید ندارم
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...