2777
2789

من پتوسم رو تو خاک میزنم پشه گلدان میوفته .. چند سری خاکشو عوض کردم گلدونشو جاشو ولی هربار بازم میبینم داخلش هست . میخوام تو آب نگهداری کنم .میتونم بزارمش تو آب برای همیشه ؟؟؟؟ یا ریشش میپوسه؟؟؟

مرسی راهنماییم کنین😊❤

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

اینکارو نکن دوحبه سیر پوست بکن بذار تو خاکش بعد یه مدت پشه ها میرن دربیار

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم قهوه دم شده خود پسمونده اش رو بریز تو خاک پشه نمیزنه من ۲ ساله تو اب پتوس دارم بزار عکس ب ...

پس منم میزارم تو آب 

آره بزار😍

اینکارو نکن دوحبه سیر پوست بکن بذار تو خاکش بعد یه مدت پشه ها میرن دربیار

حبه سیرم گذاشتم . دستمالو آغشته به پشه کش کردم گذاشتم رو خاکش ... سیب زمینی دارچین همه کار کردم ولی بازم نمیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم

هرچی تلاش میکنم عکس لود نمیشه😑😣

اشکال نداره گلم 

پس منم قلمه میزنم تو آب . شاید از ریشش باشه نمیدونم

حبه سیرم گذاشتم . دستمالو آغشته به پشه کش کردم گذاشتم رو خاکش ... سیب زمینی دارچین همه کار کردم ولی ...

همون بذار تو اب دیگه منم یه گلم اینطوری نابود شد اون موقع سیر بلد نبودم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂