من ۱۰ ماهه اقدام کردم این ماه تحت نظر فوق تخصص نازایی ام کلی دارو و امپول مصرف کردم اولا خیلی حالت تهوع داشتم مخصوصا صبحا الان ۲۱سیکلمه میدونم واسه تهوع بارداری زوده ولی نمیدونم چمه قبلا صبح حالت تهوع داشتم الان واحد بغلی تن ماهی داشتن بوش میاد تو خونه ما بااینکه عاشق تن ماهی ام اما حالت تهوع گرفتم..ب دکترمم گفتم گفت از دارو ها نیست شاید بخاطر ماه رمضونه ..خیلی حالم بده معدمم یکم بهم ریخته نمیدونم از چیه تو ماه رمضون اصلا اذیت نشدم ک بگم از اونه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
شاید اره امیدوار باش واسه من که یادم نمیاد ولی تهوعم یه هفته قبل موعد خیلی خیلی کم حس کردم و تا 5 روز قبل موعد بیشتر شد و بعدش کم حالا هم که شدیده
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
شاید اره امیدوار باش واسه من که یادم نمیاد ولی تهوعم یه هفته قبل موعد خیلی خیلی کم حس کردم و تا 5 رو ...
تو گوگل در مورد عوارض آمپولا ک خوندم حالت تهوع هم بود ولی دکترم گفت از دارو ها نیست