2777
2789
عنوان

رشد مو

153 بازدید | 19 پست

بچه هاا واس رشد مو ار کی هر چی میدونه معرفی کنه لطفا 

واینکه واسه وزی مو و سوختگیش در اثر رنگ چه ماسکی پیشنهاد میکنین خواهش میکنم هر کی اطلاع داره بگه بهم مرسیی🙏🙏🙏❤

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

رشد مو فقط دم کرده پوست برنج.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان بیشتراز یک هفته ست محلول خرگوشک گرفتم از عطاری و موهای کرکی بین موهام دراومده 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

سرم مو گلیس برا نرمی ب ساقه و نوک موهات بزن عالیه.

برای رشد هنوز خودم نفهمیدم خیلی دنبالشم 🤔

اما بعضی شبا قبل خواب قرص بیوتین و بعضی شباهم قرص زینک میخورم.دوهفته هست

من الان بیشتراز یک هفته ست محلول خرگوشک گرفتم از عطاری و موهای کرکی بین موهام دراومده 

عه موهارو حجیم میکنه ؟قبل حموم میزنید ؟

سرم مو گلیس برا نرمی ب ساقه و نوک موهات بزن عالیه. برای رشد هنوز خودم نفهمیدم خیلی دنبالشم 🤔 اما ...

ممنونم عزیزم

از عطاری باید بگیرم؟؟روش استفاده اش چجوریه؟

مثل چای دم میکنین میخورین.

من مغازه عطر و ارایشی دارم

به مشتریام پیشنهاد دادم همه جواب گرفتن.

حتی همسر ی خانوم بعد چند ماه اومد یک تومان شیرینی داد بهم.

اینو مرتب استفاده کنین خیلی عالیه

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
مثل چای دم میکنین میخورین. من مغازه عطر و ارایشی دارم به مشتریام پیشنهاد دادم همه جواب گرفتن. حتی ...

وااای مرسی عزیزم خدا کنه موثر باشه جواب بگیرم💋

وااای مرسی عزیزم خدا کنه موثر باشه جواب بگیرم💋

🤦😵

خواهش میکنم

مثل چای دم میکنین میخورین. من مغازه عطر و ارایشی دارم به مشتریام پیشنهاد دادم همه جواب گرفتن. حتی ...

چند دقیقه دم کنیم (منظورتون چلتوک برنج هست همون قهوه ای روشنه؟؟)

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃