2777
2789
عنوان

دکتر رسولی ختنه

366 بازدید | 9 پست

من میخواستم ختنه پسرمو پیش دکتر رسولی انجام بدم اما منشیش خیلی قر داره دیر نوبت میده منم خیلی عجله دارم باید بیستم خرداد برگردم اوکراین و میخوام خوب بشه از اینجا برم.بجز دکتر رسولی کی کارش خوبه که کامل خیالم راحت باشه برگشتم اوکراین به مشکل نخورم؟پزشکان گرامی که تو سایت نی نی سایت حضور دارن کی تضمین میکنه کار پسرمو تو این هفته عالی انجام بده؟مشکل هزینه ندارم و حاضرم خیلی بیشتر بدم اما کار خیلی خوب میخوام.چون پسر اولمو7سال پیش تو بیمارستان  یه دکتری انجام داد که بعد 7 سال هنوز دارم خودمو نفرین میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفیصه جان ببخشید الان دیدم پیام شما واسه چند ماه پیش بوده من یکم دیر رسیدم       ...

دکتر رسولی کارش خیلی خوبه. دکتر حیدری هم شنیدم تو ختنه کارش خوبه. اولی فک کنم پاسدارانه اما دکتر حیدری سمت ارژانتین. شماره تلفن رسولی: 09128394756

شماره تلفن حیدری 09302335437

اونقدره خوش اخلاق بود باورم نمیشد دو پرستار خوش اخلاق داشت

فضای مطب تزئین شده بود انگار جشن تولد بود!

یه ربع نشد پسرم داشت موبایل بازی میکرد گفتن ختنه تمومه! یه ذره یه ذره یه ذره بچم درد یا خونریزی نداشت !‌

فیلم پسرم لطف کردن (‌البته قبلش اجازه خواستن) ما از خداخواسته الان تو اینترنت گذاشتن

میتونید تو گوگل جستجو کنید: دکتر بلندی آپارات   فیلمهای ختنه ( همه خانوادگی هستند! می تونید با خیال راحت ببینید!!)

تو اینترنت بنویسید   دکتر بلندی  یا  دکتر ختنه   می یاد  

اینم یکی از لینک فیلمهای ختنه کودکان در کلینیک تخصصی ختنه دکتر بلندی

https://ifilo.net/DrBolandi/videos