eshgimali مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1513 عنوان دخترم....😥 159 بازدید | 7 پست دخترم ۱۵این ماه میره سه سالگیش یه ماهه ازمای بی بی بازش کردم اولایل خیلی قشنگ میگف ک چیش یاپی پی داره اماابات دوسه روزه فقط خودشوخیس میکنه کلاگندزده ب اعصابمباتجربه هابیان بگن دلیلش چی میتونه باشه ومن چکارکنم 1399/03/06 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32911 ترسیده شاید از چیزیبا عصبانیت باهاش برخورد نکن که بدتر میشه در مسیر مینیمالیسم
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4455 معمولااهمینجورین...اولش میگن دوباره خیس میکنن خودشون..دوباره بی اهمیت شوزورنگولج نکن بازم درست میشه حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
eshgimali مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1513 ترسیده شاید از چیزی با عصبانیت باهاش برخورد نکن که بدتر میشه چن باربهش سیلی زدم الان انقداعصابم داغونه وعذاب وجدان دارم ک چرازدمشمن دارم اونوتونازونعمت بزرگش میکنم فقط دردم همین جی گفتنشه اگ کامل میگف راحت میشدم
eshgimali مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1513 معمولااهمینجورین...اولش میگن دوباره خیس میکنن خودشون..دوباره بی اهمیت شوزورنگولج نکن بازم درست میشه تاالان جایی ازخونمونجس نکرده خوشحالم براهمین نمیخوام جاییونجس کنه
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4455 تاالان جایی ازخونمونجس نکرده خوشحالم براهمین نمیخوام جاییونجس کنه نمیگم ولش کنااا...دوباربامهربونی مثل قبل باهاش برخوردکن اصلاپرخاشگری عصبانی نشوووودرست میشه زود حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
eshgimali مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1513 نمیگم ولش کنااا... دوباربامهربونی مثل قبل باهاش برخوردکن اصلاپرخاشگری عصبانی نشوووودرست میشه زود اوکی جونم مرسی