2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 32 پست

خوب اینطور که میگی زن و شوهری پنهانی از هم ندارید و شوهرت بهت اهمیت میده خوب به غر زدنهای مادرت محل نزار 

خود شوهرت در کاری که براش میکنی میدونه ؟؟

چند وقته ازدواج کردی ؟ بچه داری ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اینطور که میگی زن و شوهری پنهانی از هم ندارید و شوهرت بهت اهمیت میده خوب به غر زدنهای مادرت محل ...

اره خیلی قدرمو میدونه همش میگه باز برات میخرم ۳ ساله ازدواج کردم بچه ندارم مامانم تا اخر عمرم میزنه تو سرم که دیگه طلا ندارم

اخه زمین ۲۰۰ تومن بود عزیزم الانم خیلی کم مونده پولش ماشینم به اسم منه وقتی که طلاهامو براش فروختم&n ...

پس چاره ی نیس بفروش و به شوهرت بگو بعدا باید بهترشو برات بخره.جلو مامانتم صداشو درنیار زندگی شخصی خودته به کسی مربوط نیس

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
پس چاره ی نیس بفروش و به شوهرت بگو بعدا باید بهترشو برات بخره.جلو مامانتم صداشو درنیار زندگی شخصی خو ...

انقد حساسه رو طلا مامانم هی میگه کو کجاست اره مجبورم بفروشم

اره خیلی قدرمو میدونه همش میگه باز برات میخرم ۳ ساله ازدواج کردم بچه ندارم مامانم تا اخر عمرم میزنه ...

خوب می خری انشاالله 

اگه از این شوهرا بود که به شما اهمیت نمی داد یا رفتار بدی ازش دیده بودی خوب می تونستی ندی ولی ظاهرا ازش راضی هستی 

حالا تو به شوهرت بگو یه دنگم به نام من کن شما که بزرگواری خودتو همیشه نشون دادی اینطوری خانوادت نمیتونن بهت چیزی بگن  

انقد حساسه رو طلا مامانم هی میگه کو کجاست اره مجبورم بفروشم

بگو مامان جون طلای خودمه فروختم یه مدل دیگه بگیرم.

خوب می خری انشاالله  اگه از این شوهرا بود که به شما اهمیت نمی داد یا رفتار بدی ازش دیده بودی خ ...

مرسی عزیزم یکم آرومم کردی ولی ترس عجیبی از حرفای مادرم دارم 

وای شماها نمیدونین که خونوادم توی همه چیزمون دخالت میکنن مو به موی زندگیمو میدونن

اجازه نده گلم.تو دیگه خونه زندگی مستقل داری کسی جز شما حق نداره تصمیم بگیره

مرسی عزیزم یکم آرومم کردی ولی ترس عجیبی از حرفای مادرم دارم 

مادرا رو طلا خیلی حساسن طلا رو پشتوانه میدونن حق دارن ولی برای ساختن زندگی یه جاهایی باید از طلا گذشت الانم شما برای خرید چیز بهتر می فروشی 

اجازه نده گلم.تو دیگه خونه زندگی مستقل داری کسی جز شما حق نداره تصمیم بگیره

ای کاش منم میتونستم یکم اعتماد به نفس داشته باشم واقعا کشتن منو با دخالتاشون هی میگن بچه ای نمیدونی 

مادرا رو طلا خیلی حساسن طلا رو پشتوانه میدونن حق دارن ولی برای ساختن زندگی یه جاهایی باید از طلا گذش ...

ارهشوهرم طلاهامو فروخت مشین خرید زد به نام من واقعا الانم لازم داریم ولی بگه کجاست چیکارشون کردی زبونم بند میاد

ای کاش منم میتونستم یکم اعتماد به نفس داشته باشم واقعا کشتن منو با دخالتاشون هی میگن بچه ای نمیدونی& ...

اگه بتونی بری پیش مشاور خیلی کمکت میکنه.بگو اگه بچه بودم شوهرم نمیدادین!بگو من دیگه خانوم یه خونه هستم و خوب و بد و تشخیص میدم مرسی از دلسوزیتون ولی خودمون میدونیم چیکار کنیم.بعدشم هرچی گفتن اهمیت نده