2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 35 پست
دیدی خوب بوده؟ رو تستا تاثیری گذاشته؟

من فیزیکم از پایه افتضاحه ولی بنظرم خوبه اگه خودتم کار کنی ریاضی هنوز نگرفتم ولی میگن خوبه شیمی آقاجانی خوبه استفاده میکنم

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
اره همشون خوب بوده. من درصدام بالا رفت جاهایی که مشکل داشتم. مخصوصا  فیزیک و شیمی و ریاضی و زیس ...

کلا باهم هزینش چقدر میشه؟که ازت بگیرم

کدوم شهر هستی؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیزیکم از پایه افتضاحه ولی بنظرم خوبه اگه خودتم کار کنی ریاضی هنوز نگرفتم ولی میگن خوبه شیمی آقاج ...

خریدی؟ چند خریدی؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
اره همشون خوب بوده. من درصدام بالا رفت جاهایی که مشکل داشتم. مخصوصا  فیزیک و شیمی و ریاضی و زیس ...

از دی وی دی زبان استفاده کردی راضی هستی نظام قدیم امتحان میدی ؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
خریدی؟ چند خریدی؟

من نصف دی وی دی هاشو گرفتم نظام قدیمم تخفیف ۵۰ درصدی داره شد ۵۰۰

من داشتم جوابتو میدادم یهو کاربریم پرید😑😑😑

دی وی دی زبان اناری خوبه؟؟

اره کتابشم عالیع

خودتون از دی وی دی هاش استفاده کردین؟؟

اره کتابشم عالیع

من ریاضی زبان صفرم بنظرتون کدومو بیشتر بخونم بهتره؟؟؟

من اون موقع کتابشو خریدم یه دی وی دی اموزش ریدینگم با کتاب بود عالی بود

ریاضی کدوم مباحث راحت تره بخونم ک ب درصد ۴۰ یا ۵۰ برسم؟؟

کلا باهم هزینش چقدر میشه؟که ازت بگیرم کدوم شهر هستی؟

من نظام جدیدم. نمیدونم کلا چند میشه چون من خیلی هاشو نونو هستش و استفاده نکردم با قیمتی که خریدم میدم نونو رو. و اونایی که استفاده کردم و پایین تر میدم. اینم بگم الان همین دی وی دی قیمتش رو دوبرابر کردن اگر بخوای از خود موسسه بخری. 

من اصفهانم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
تاپیک قبلی بهت گفتم..یهو کاربریم پرید..بهت گفتم تابع رو حتما بخون

عزیزم توو تلگرام کانال سراغ نداری ویدیو نظام جدید داشته باشه؟