2777
2789
عنوان

کنکوری ها

157 بازدید | 35 پست

بچه ها کسی هست ویدیو اموزشی داشته باشه

واسه کنکور ببینه؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

چ رشته ای

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چطور؟بچه ها دی وی دی زبان اناری خوبه یا ن؟؟؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
اره دارم

چه رشته ای هستی

ویدیو از چه درسایی داری

استاداش کیان؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
آره چطور؟بچه ها دی وی دی زبان اناری خوبه یا ن؟؟؟

داری؟

چه رشته ای هستی

ویدیو چی داری

داری؟ چه رشته ای هستی ویدیو چی داری

ریاضی میخام چندتا فصل از مقدم نیا بگیرم .فیزیک یحیوی 

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
تجربی تقریبا همه درسا  فیزیک و ریاضی مسعودی شیمی ربیعیان  زیست شیخی ادبیات و زبان رو هم د ...

امسال کنکور داری زبانت از کدون استاده راضی هستی؟؟؟

تجربی تقریبا همه درسا  فیزیک و ریاضی مسعودی شیمی ربیعیان  زیست شیخی ادبیات و زبان رو هم د ...

راضی هستی؟

خوبه

پیشرفت کردی باهاش؟

ریاضی میخام چندتا فصل از مقدم نیا بگیرم .فیزیک یحیوی 

دیدی خوب بوده؟

رو تستا تاثیری گذاشته؟

کسی تو تلگرتم ویدیو نمیبینه؟

راضی هستی؟ خوبه پیشرفت کردی باهاش؟

اره همشون خوب بوده. من درصدام بالا رفت جاهایی که مشکل داشتم. مخصوصا  فیزیک و شیمی و ریاضی و زیستش که خیلی خوب بود. اگر میخوای بخری من دارم با یکم قیمت پایین تر میدم چون خیلی هاش نونو هست و حتی یکبار هم ندیدم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨