2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
منم همون 29 ام دیگه  خوبه که سنی نداری به نظرم به فکر پیشرفتت باش رشته ای که دوست داری رو پیشر ...

چند تا بچه ای

ما دو تا 

خیلی دوست دارم

ولی میترسم یهو سر برگردونم بشه ۳۵ ، ۳۶سالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا بچه ای ما دو تا  خیلی دوست دارم ولی میترسم یهو سر برگردونم بشه ۳۵ ، ۳۶سالم

خب بشه اشکالی نداره بالاخره ازدواج میکنی منم یه مدتی خیلی غصه ازدواج میخوردم ولی بعد دیدم چقدر اشتباه میکردم به نظرم از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر و هیچ فرصتیتو از دست نده به خاطر اینکه ازدواج نکردی حالا

ازدواجم به موقعش خودش تو وقت درست و جای درستش پیش میاد بسپاردبه خدا و فقط شاد باش و تلاش کن برای موفقیت و رشدت وگرنه بعدا حسرت میخوری 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
دانشگاهم که خیلی وقته تموم شده رشتم معماری هست

منم عمران خوندم 

چه جوری پذیرش گرفتی مقاله داشتی؟؟کدوم دانشگاه بودی؟؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
مقاله هم نداشتم ازاد کرج بودم شما چی

پس چه جوری پذیرش گرفتی؟؟

من دولتی بودم نصفیش شهرکرد نصفیش صنعتی اصفهان

به راحتی  اپلای کردم به همه میدن بورس  استانی  برای جهان سومی هاست😊

چقدر بهت حقوق میدن؟؟

یکم کار کردم دارم اره ایلتس هم دارم

خب خوبه دیگه 

چرا اینقدر حقوق کم میدن من یه دوتا دوستام رو میشناسم خیلی بیشتر میدادن بهشون

کجا رفتن چه رشته ای  چه قدر میدن؟

یکیشون عمران بود درست یادم نیست کجا رفت نمیدونم انگار کانادا بود یا جای دیگه سالی هم یادم نیست چقدر بود ولی یادمه حساب کردم به پول خودمون ماهی حدودا بیست ملیون میشد انگار یا نمیدونم ده ملیون خخخخ همش شد نمیدونم