امشب خواب آلارو دیدم... خواب دیدم یه دختر کوچولوی ناز دارم بغلش کردم ببریمش برای چشم پزشکی.... بهم میگه مامان تو که از همه اینا خوب تری چرا خودت معاینم نکردی؟بهش میگم نه دخترم من دیگه دلم نمیاد تو اذیت شی... بهم میگه من میترسم مامان.. بغلش کردم گفتم میخوای تا مدتها اینجوری بمونیم؟ گفت آره مامان... خواستم اسمشو صدا کنم اول گفتم زهرا بعد گفتم فاطمه وقتی تو بغلمی قلبم درد میگیره چون انگار میخواد به قلب تو جوش بخوره.. انگار دلخور شد یه لحظه اسمشو اشتباه گفتم... بهش گفتم فاطمه من و تو مثل یه قلبیم که دو تیکه شده وقتی نیستی ناراحتم وقتی بغلمی کامل میشم...موقع اون لحظه ها که همو بغل کردیم گفتم بخدا قسم لحظه ای قشنگتراز الان نداشتم تا بحال... گفت دلتنتگم مامان. چقدر بزرگ و خانوم شده بود.. ولی چقدر از سوزن میترسید.. مامان بالاخره اومدی به خوابم... کاش هرشب بیای... فقط کف پات پوست پوست بود مامانی چرا؟ از هیکلت فکر کنم سه چهار سالت بود... هعیییی...دلم میخواست زمان وایسه و من تا ابد بغلت کنم توام بغلم کنی... یا حضرت فاطمه زهرا (س) نمیدونم چه حکمتیه اسم دخترم آلا توی خواب فاطمه بود ولی ازت میخوام دخترمو پیش خودت بزرگ کنی و منم یروز بیام فرشتمو ببینم...همین دیروز ازش خواستم بیاد به خوابم دلش طاقت نیاورد زود اومد☺️دوستت دارم آلا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.