2777
2789
عنوان

دلنوشته برای دختر عزیزم

2406 بازدید | 21 پست

امشب خواب آلارو دیدم... خواب دیدم یه دختر کوچولوی ناز دارم بغلش کردم ببریمش برای چشم پزشکی.... بهم میگه مامان تو که از همه اینا خوب تری چرا خودت معاینم نکردی؟بهش میگم نه دخترم من دیگه دلم نمیاد تو اذیت شی... بهم میگه من میترسم مامان.. بغلش کردم گفتم میخوای تا مدتها اینجوری بمونیم؟ گفت آره مامان... خواستم اسمشو صدا کنم اول گفتم زهرا بعد گفتم فاطمه وقتی تو بغلمی قلبم درد میگیره چون انگار میخواد به قلب تو جوش بخوره.. انگار دلخور شد یه لحظه اسمشو اشتباه گفتم... بهش گفتم فاطمه من و تو مثل یه قلبیم که دو تیکه شده وقتی نیستی ناراحتم وقتی بغلمی کامل میشم...موقع اون لحظه ها که همو بغل کردیم گفتم بخدا قسم لحظه ای قشنگتراز الان نداشتم تا بحال... گفت دلتنتگم مامان. چقدر بزرگ و خانوم شده بود.. ولی چقدر از سوزن میترسید.. مامان بالاخره اومدی به خوابم... کاش هرشب بیای... فقط کف پات پوست پوست بود مامانی چرا؟ از هیکلت فکر کنم سه چهار سالت بود... هعیییی...دلم میخواست زمان وایسه و من تا ابد بغلت کنم توام بغلم کنی... یا حضرت فاطمه زهرا (س) نمیدونم چه حکمتیه اسم دخترم آلا توی خواب فاطمه بود ولی ازت میخوام دخترمو پیش خودت بزرگ کنی و منم یروز بیام فرشتمو ببینم...همین دیروز ازش خواستم بیاد به خوابم دلش طاقت نیاورد زود اومد☺️دوستت دارم آلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤️❤️😘😘

مامان آلا الان تاپیکاتو خوندم

فدای دلت بشم عزیزم

خیلی سخته بچه ات الان تو آرامش ابدیه ولی امان از دل مادرش

امیدوارم بزودی خدا دلتو شاد کنه❤️❤️❤️

من امروز واکسن دخترمو زدم با هر جیغش میخواستم خودم هم داد بکشم 

چی میکشی تو

عزیزم💗❤💗❤💗

ایشالله بزودی دامنت با یه کوچولوی قشنگ سبز میشه

من خیلی به حضرت فاطمه معتقدم مطمئنم پیشش هست 

خیلی مواظب خودت باش 🌷🌷🌷

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

😥😥😥😥😥اشکم در اومد عزیز انشالله خدا خودش یک بچه المپیک خوشگل بهتون ببخشه

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم