2821
2789

وقتی اولین بار حموم بردی اصلا به پانسمان دست نزن من یه کوچولو دست زدم تو وان بود پسرم

بعد کنده شد فک کرد چیز پسرم کنده شد😂😂😂بعد یهو تو حموم داد زدم وااای کنده شد قلبم داشت کنده میشد شوهرم بزور آرومم کرد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شربت کتو تیفن که دکتر بهش میده رو بده بهش پمادایی که دکتر میده هم زیییییییاد بزن پوشک بزرگ ببند براش دور  چوچولشم 😂پنبه بزار روز اول سخته روز دوم دیگه خوب میشه

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

روز اول پوشکش نکن بذار هوا بخوره. پماد اد بزن تند تند. فراد که پوشکش میخوای کنی پوشک سایز بزرگتر استفاده کن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

وقتی بخیاهاش افتاد بازم پماد بزن که به پوشکش نجسبه پوستش تا زمانی چربش کن که سر التش اون ماده جسبناک کرم رنگ از بین بره

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

من تو یه مقاله تو سایت یه جراح اطفال که ختنه هم انجام میده خوندم که زخم و باید تمیز نگه داری. میتونی هر بار هم که پوشک بچه رو عوض میکنی وازلین بزنی تا زخمش خشک نشه. 

مقاله تو سایت بهار اشجعی بود میتونی بری بخونی ببینی دقیق باید چیکار کنی.

dr-ashjaei.com

نذر کرده بودم اگه راضی راضی بودم !! دکتر ختنه پسرمو به همه معرفی کنم

آخه بخاطر برخی مسائل تو دلم از اسم ختنه هم وحشت داشتم! چندبار رفتم پیش متخصص اما وسط مطب

پاشدیم!! اومدیم بیرون! وحشت داشتم خوب ساده که نیس!! ... خودتون میفهمین چه حسی داشتم

اما آبان پارسال دوسه تا از فیلمهای واقعی ازاتاق ختنه دکتر بلندی رو شوهرم نشونم داد

باورم نمیشد گفتم تبلیغاته و فلان و بهمانه!!....

پاشدیم از ساری رفتیم شهریار مطب دکتر بلندی به چشم خودم دیدم از فیلماشم بهتر بود انگار رفته بودیم مهمونی!!!

بچه م داشت بازی بازی میکرد ! ختنه شد!! نه دردی نه خونریزی داش نه بیهوش شد و ... بایس خودتون تجربه کنین! شنیدن کی بود مانند دیدن

همونروز نذر کردم گفتم آقا دکتر بلندی اگه راضی باشما ا!!! به صد مامان دیگه میگم بیان پیش شما!! دکتر خندید

از شهرمون ساری تا حالا ۴ تا از فامیلامونو فرستادم پیش دکتر بلندی تهران

شما هم انشالا راضی میشین حتما می دونم میشین لطفا این طور دکترا ر و به بقیه مادرام معرفی کنیم سردرگم نشن وقت ختنه بچه هاشون

حتماً فیلمهاشون ببینین هر چی بگم کمه بیشتر از صد تا فیلم از همه مراحل ختنه

لینکیش براتون میذارم همینجا:

https://ifilo.net/DrBolandi/videos

دومی

https://www.namasha.com/channel7175592040

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

دکتر بلندی کارشون عالیه عالی ی

به نظرم هم بهترین دکتر ختنه هستن

کلینیک تخصصی ختنه با بهترین تجهیزات و امکانات دارن و

اخلاق شون عالی و مهارت بالا دارن ۲۷ سال سابقه ختنه دارن

سرچ کن تو گوگل: فیلم ختنه

بهترین فیلمهای « نمونه کار ختنه » مال ایشونه