نوستالژییی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1983 عنوان مینی واش گاسونیک 689 بازدید | 9 پست سلام دوست جونا شوهرم مینی واش گاسونیک گرفتهمن داشتم رو مارکاشون تحقیق میکردم ببینم کدوم مناسبه بخام بخرمکه دیدم همسر جان زحمت کشیده و خریده3ونیم کیلو گاسونیککسی داشته ؟ راضی هستین ؟و اینکه چه مارکایی شما دارید و راضی بودید ازش؟ 🌸🍃ڪــسے را شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا رادر چشمانشــ ببینــے #یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^ 1399/03/06 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوستالژییی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1983 😎😎 کجایید خانومااااا 🌸🍃ڪــسے را شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا رادر چشمانشــ ببینــے #یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10978 من دو قلو سه و نیم کیلویی فریدولین دارم راضیم خیلی تمیز میشورهگاسونیک هم شنیدم خوبهفقط الان میخواسم لباس بچه ها رو بشورم دیدم شلنگش سوراخ شده😑 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
_رامینا_ عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 منم در حال تحقیق واسه خریدشم ، فریدولین شنیدم خوبه ، اگه اونم کسی داره بگه ،استارتر خودت استفاده نکردی مینی واشتو؟ که تجربتو بگی به ما ،اتوماته؟ قیمتش چنده؟؟ بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
_رامینا_ عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 من دو قلو سه و نیم کیلویی فریدولین دارم راضیم خیلی تمیز میشوره گاسونیک هم شنیدم خوبه فقط الان میخو ... عزیزم دوقلو بهتره یا تکی ؟ چون تک هام امکان آبکشی دارن، مزیت دوقلو چیه؟ بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
نوستالژییی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1983 منم در حال تحقیق واسه خریدشم ، فریدولین شنیدم خوبه ، اگه اونم کسی داره بگه ، استارتر خودت استفاده ن ... من که استفاده نکردم هنوز گلم دارم میپرسم از دوستان ک اگه خویه استفاده کنم فکر میکنم 650 خریده 🌸🍃ڪــسے را شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا رادر چشمانشــ ببینــے #یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
_رامینا_ عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 من که استفاده نکردم هنوز گلم دارم میپرسم از دوستان ک اگه خویه استفاده کنم فکر میک ... آها ، مرسی عزیزم بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
نوستالژییی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1983 من دو قلو سه و نیم کیلویی فریدولین دارم راضیم خیلی تمیز میشوره گاسونیک هم شنیدم خوبه فقط الان میخو ... ای بابا 😥 🌸🍃ڪــسے را شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا رادر چشمانشــ ببینــے #یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10978 عزیزم دوقلو بهتره یا تکی ؟ چون تک هام امکان آبکشی دارن، مزیت دوقلو چیه؟ نمیدونم دوقلو به خاطر که هی نمیخواد سبد آبکش و خشک کن رو بذاری و جدا کنی شاید بهتر باشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
_رامینا_ عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 نمیدونم دوقلو به خاطر که هی نمیخواد سبد آبکش و خشک کن رو بذاری و جدا کنی شاید بهتر باشه 🤔ممنون بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....