2777
2789
عنوان

یعنی چی ؟؟؟

84 بازدید | 7 پست
زیاد وارد جزییات نمیشم ولی یجایی نوشته بود  تخم مرغ را در میان دو پای او بر زمین بزند ...یعنی با دستم تخم مرغ بگیرم بین پاهام پرت کنم ؟؟؟ تو اینترنت نوشته بود برای رفع چشم زخم لطفا اگه اعتقاد ندارین مسخره نکنید فقط بگین منظورش همین بوده یانه ؟؟؟

تخم مرغو بذار لای پات و بعد پاتو باز کن تا بیفته

ولی تا وقتی خدا و قرآن هست این جینگولک بازیا چیه خداییش،صدقه بذار،آیت الکرسی بخون،صلوات بفرست

چرا تخم مرغ میذاری لا پات😑😑😐😐😐

🌺good vibes only🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغو بذار لای پات و بعد پاتو باز کن تا بیفته ولی تا وقتی خدا و قرآن هست این جینگولک بازیا چیه خ ...

همه کار میکنم هم اسپند دود میکنم و قرآن  میخونم سوره یس هم میگن خوبه ..تخم مرغ رو هم میخواستم امتحان کنم

یه دعایی هست رو تخم مرغ مینویسن و از وسط پای بچه رد میکنن و پرت میکنن بشکنه برا چشم زخم

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم