2777
2789
عنوان

غذاي كمكي

50 بازدید | 9 پست

سلام دختر من تازه رفته تو ٥ ماه چندتا سوال داشتم اول اينكه وقتي ما غذا ميخوريم به غذايه ما نگاه ميكنه و از گلوم پايين نميره يعني تمايل به غذا داره؟

دوم اينكه من ميتونم غذا كمكي بهش بدم يا با دكتر مشورت كنم ؟دكتري نداره كه هرماه ببرم چون دخترم شير خشكي هست از اولش همش بالا مياورد و من ميگفتم از شير خشكشه اماهر سري پيش يه دكتر بردم هر كدوم چيزي  گفتن اخر سر الان دو ماهه شيرشو عوض كردم خوب شده پس دكتر مخصوص نداره

اگه بخوام شروع كنم با فرني شروع كنم يا لعاب برنج؟

چجوري بايد بدم و چه مقدار اصلا چجوري درست كنم؟

اب هم هنوز ندادم بهش بايد بدم؟

لطفا راهنماييم كنيد

من از ۴ ماهگی شروع کردم با فرنی و حریره بادام دوهفته فرنی از ی قاشق شروع کردم بعد  دوهفته حریره بعد سوپ فرنی و حریره رو با آب درست میکردم نهایت گاهی شیر خشک بعد پختن و از داغی افتادن بهش اضافه میکنم 

تو سوپ هم برنج مرغ هویج سبزی سوپ میریزم 

آب هم دادم از ۴ ماهگی الانم ۶ ماهشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر رفلاکسش زودتر شروع کردم ولی پشیمونم چون با شیر خودم بهتر وزن می‌گرفت 

دختر من از اول شير خشك خورده شيرشم نميساخت دكترا ميگفتن نميخواد شيرشو عوض كني

يعني منم شروع كنم نميخواد با دكتر مشورت كنم؟

اونشو خودت میدونی عزیزم هر دکتری ی نظری داره اکثر پزشک ها مخصوصا برای بچه های رفلاکس دارن تصمیم میگیرن زود شروع کنن  پسر منم رفلاکس داشت الان خداردشکر بهتر شده