2777
2789
بله میشناسمش ولی خودم بهش مراجعه نکردم ولی دوستم با کمک ودرمان ایشون بار دار شدن الانم دخترش ۴ سالشه ...

وای چه خوب😍 انشالله منده مثبت جواب آلا بولم

مامان دو قلوها 👶👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی برو ساختمان بهاران  مامای طب سنتی دارن .من خداروسکر مشکلی نداشتم ولی پریودام نامنظم بود ...

یکی از اونا خواهر شوهر منه نمیخام اونا بدونن ک دنبال دکترم 

مامان دو قلوها 👶👶
وای چه خوب😍 انشالله منده مثبت جواب آلا بولم

انشاالله مطمین باش جواب میگیری اگه نگرفتی بهم خبر بده یکی از اشناهامون تو یه کلینیک ناباروری تو تبریز جواب گرفت الان ۲۰ روزه دیگه زایمانشه درحالی که برا بچه دار شدن تهران پیش بهترین دکتراهم رفته بوده ولی جواب نگرفت اخرش ازاین مرکز جواب گرفته 😍😍

انشاالله مطمین باش جواب میگیری اگه نگرفتی بهم خبر بده یکی از اشناهامون تو یه کلینیک ناباروری تو تبری ...

باشوا دولانم انشالله😍باشه اگه اینجا نشد بهت خبر میدم گلم

مامان دو قلوها 👶👶

عديدم ايشالا نتيجه بگيري يكم پول پزسته ولي كارش عاليه خالم و خواهرم با كمك ايشون باردار شدن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببخشیدخانومااین خانمی که میگین براتعیین جنسیت هم میتونه کاری بکنه؟

عزيزم دكتر قمري اقا هستن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اهامن براتعین جنسیت میخام راهنماییم کنین خیلی برام مهمه

عزيزم من دكتر نازايي خوب ميشناسم ولي متاسفانه تعين جنسيت رو دقيق نميدونم

دكتر قمري دكتر خيلي خوب و حرفه ي هست برو بيشش مشاوره بگر حتما

عديدم ايشالا نتيجه بگيري يكم پول پزسته ولي كارش عاليه خالم و خواهرم با كمك ايشون باردار شدن 

برا اولین بار ک میری مطبش سونو معاینه میکنه؟؟؟ 

مامان دو قلوها 👶👶