2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بسته ای میگیره دیگه... چندتاشو واسه خونه نگه دار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بهتر زیاد بچه رو پوشک نکن ....من خودم نمیگیرم زیاد براش 8 ماهشه

وای نه، من یه روز به خاطر ختنه شدنش پوشک نکردم، امونم برید انقدر شلوار و کهنه شستم، بچمم کلافه بود 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
وای نه، من یه روز به خاطر ختنه شدنش پوشک نکردم، امونم برید انقدر شلوار و کهنه شستم، بچمم کلافه بود&n ...

ن من از اول عادتش دادم .خیلی معذرت میخوام دسشویی شماره 2 رو ..نمیکنه تو پوشکش باید نگهش دارم ...

وای نه، من یه روز به خاطر ختنه شدنش پوشک نکردم، امونم برید انقدر شلوار و کهنه شستم، بچمم کلافه بود&n ...

اره واقعا خسته کننده کثیف.بعدم همون ۷۰ تومن پولشه برا دو ماه خیلی بعدشم باید بندازم دور

چه فرقی کرد با پوشک خرجش

اره واقعا خسته کننده کثیف.بعدم همون ۷۰ تومن پولشه برا دو ماه خیلی بعدشم باید بندازم دور چه فرقی کرد ...

خوب به شوهرت بگو...یا اگه یه وقت خدایی نکرده پاهای بچت قرمز شد بهش بگو از این کهنه هاست ممکنه بدتر شه بترسونش یه کم