دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
نگران شدم اینجوری گفتی . شاید پاپ اسمیرش دقیق نبوده. این چند روز داشتم بهت فکر میکردم . منم آزمایشم ...
عزیزم ایشالا تست تو عالی هست، نگران نباش. منم دیگه باید کولپو انجام بدم، فقط نمیدونم چون تازه پاپ دادم صبر کنم یا تاثیری نداره، چون توی بعضی سایت ها نوشته ۲ ماه باید بینشون فاصله باشه، که ۲ ماه خودش زمان طولانیه میخوام زودتر انجام بدم ببینم چطورم
عزیزم ایشالا تست تو عالی هست، نگران نباش. منم دیگه باید کولپو انجام بدم، فقط نمیدونم چون تازه پاپ دا ...
فدات شم . امیدوارم که برات همچی مرتب پیش بره . بهتر نیست از دکتر مشاوره بگیری در خصوص کلپو؟ چون تازه پاپ دادی شاید توی جواب کلپو تاثیر بزاره، من پزشک نیستم ولی به احتمال خیلی زیاد دکتر میگه صبر کن .
آره رفتم دکتر منشیش گفت بیام برای کولپو. حالا باز دکترو دیدم میگم که اگه تاثیر داره بندازه ماه ...
آره بهش بگو که در جریان باشه آخه بعضیا میگن تاثیر داره و ممکنه سلولای آسیب دیده گزارش کنه ولی ما که دکتر نیستیم ممکنه اصلا همچین چیزی بیربط باشه . امیدوارم جواب کلپوت خوب باشه مارو بیخبر نزار 🌸🌸🌸
آره رفتم دکتر منشیش گفت بیام برای کولپو. حالا باز دکترو دیدم میگم که اگه تاثیر داره بندازه ماه ...
نگين جان عزيزم نگران نباش ، اصلا چيزي نيست . هر چي هم باشه قطعا رفع ميشه . من فقط يادمه كه گفتي جواب بعد از عملت سين ١ بوده فكر ميكنم به احتمال زياد همونه .
پیش میاد . من نمونه بعد عملم سین ۱ بود . ماه دیگه میرم کلپو ببینم چی میگه . ممکنه مال منو هم ب ...
شما قبل عمل سینچندبودی؟مگهبعدعملهمسینمیزنه؟جواب بعد عملمن که موقع جراحی برداشتن همون سین۳ بود...دکترگفتهمهچیاوکیه معاینهکرد...احتمالا هموننمونه ایکهتوعملبرمیدارنرودوباره آزمایش میکنن و توعمل همه ی ضایعه ها رو برمیدارن