دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
سلام دوستان. کسایی که عمل لیپ انجام دادین از چکاب های بعد عملتون میگین؟ من پارسال لیپ انجام دادم تست ۶ ماه بعد عملم خوب بود، ولی الان ۶ ماه دوم باز تست دادم متاسفانه جواب پاپ اسمیرم low grade cin1 زده و احتمالا باید کولپوسکوپی بشم. میخوام بدونم آخه من که تازه عمل کردم برای چی باز باید درگیر شه
پیش میاد . من نمونه بعد عملم سین ۱ بود . ماه دیگه میرم کلپو ببینم چی میگه . ممکنه مال منو هم ب ...
سلام عزیزم. نه آخه من جواب پاپم غیرطبیعی بود با تغییر سلولی. به نظر خودم هنوز زوده چون تازه یک سال از عملم گذشته. اینجا بچه هایی که عمل کرده بودن بیشتری ها پاپ اسمیرای بعد عملشون خوب بوده