2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428332 بازدید | 2191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم. تو این سه ماه برنامه ی خاصی برا بهبودی داری؟؟؟ رژیم غذایی و ورزش انجام میدی؟؟؟

اره اشتهام خیلی زیادشده سر مصرف این ویتامین و زینک ی رژیم پرکالری گرفتم همه چی داره ولی بیشتر میوه و سبزیجات و سالاد و ایناست 

ورزش رقص بعضی وقتا و کارای خونه 

قراره برم دکتر طب عطاری یا سنتی ببینم چی میگه 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

سلام بچها من تست پاپ اسمیر دادم ، اون پایین برام نوشته التهاب متوسط مشکوک به اچ پی وی

خیلی نگرانم تا تست اچ پی وی بدم جوابش بیاد. میخواستم بدونم احتمالش چقده ، اخه التهاب ممکنه از خیلی چیزا پیش بیاد ، کسی بوده پاپ اسمیرش مشکوک به اچ پی وی زده باشه ولی تست اچ پی ویش منفی باشه ؟

سلام بچها من تست پاپ اسمیر دادم ، اون پایین برام نوشته التهاب متوسط مشکوک به اچ پی وی خیلی نگرانم ت ...

پاپ رو بفرس ببینم

التهاب معمولن بخاطر عفونته و با آنتی بیوتیک حل میشه

سلام دوستان

بیاید منم از تجربه ام بگم

من هرسال تست پاپ اسمیر برای چک اپ سلامتیم میدادم

برج ۸ سال ۱۴۰۰ که پاپ دادم التهاب شدید نشون داد و مامایی ک ازم پاپ گرفت هم گفت زخم دهانه رحم  داری و همون لحظه گفت بنظرم تست اچ پی وی هم بده گفتم اوکی

جواب اومد تایپ ۱۸ رو داشتم

کلی گریه و ناراحتی 

رفتم پیش خانم دکتر متین ذاکرین سمت میدوان پونک از اینستاگرام پیداشون کرده بدم

گفت چون تایپ ۱۸ رو داری باید کولپو بدی 

کولپو دادم و فقط تغییرات شدید رو نشون داد و cin نداشتم ک دکتر گفت بخاطر اینه ک زود فهمیدی

و مدل زندگیه من سالمه

ورزش میکنم

اهل دود و مشرول نیستم

غذاهای سالم و مغزها و میوه مصرف دارم و سالهاس روتین مولتی ویتامین میخورم

متخصص گفت فقط تقویت بدن ک قرص پاورفیت برام نوشت و واکسن ک زدمش

و هر ۶ماه کولپو و تحت نظر بودن

امسال برج ۵ مجدد پیش خودش کولپو شدم نتایج قبلی بود

زخم هنوز داشتم و فقط التهاب

این سری مولتی ویتامین forever immune blender برام نوشت که ۳ بسته اش باهزینه ارسالش شد دو میلیون و دویست هزار تومان ک روزی دو تا باید بخورم

به مدت ۳ ماه

سوالی باشه بتونم کمک کنم در خدمتم

سلام دوستان بیاید منم از تجربه ام بگم من هرسال تست پاپ اسمیر برای چک اپ سلامتیم میدادم برج ۸ سال ...

ضمنا گفتن اگه خدای نکرده پیشرعت کنه اول لیزر توی مطب میکنن در یک الی دو جلسه

دوستان فریز نکنید اصلا

راستی دوستان اگه مثل من از درد کولپوسکوپی(البته دردش خیلی خیلی کمه ولی من خیلی لوسم تو این جور چیزا)

میترسین 

اولا   توی مطب خیلی راحت تره تا بیمارستان   ولی گرون تره

ضمنا بعضی مطبها ازتون کولپو میگیرن نه همه.قبلش پرس و جو کنید

کولپوسکوپی برای من کلا ۳ دقیقه طول کشید ولی بقیه توی مطب میگفتن توی بیمارستان نیم ساعت کش پیدا کرده ک همش زجر کشیدن

دوما   نیم الی یک ساعت قبلش یه قرص مسکن مثل کدئین مصرف کنید

دیگه هیچی حس نمیکنید

من خوابمم گرفته بود😁

سلام‌ دوستان عزیز‌ یه‌سوالی داشتم‌من تقریبا ۳ ماه از عملم میگذره بعد عمل تقریبا ۸،۹ روز قبل پریود لکه بینیم‌شروع میشه قبلا مثلا ۳،۴ روز قبلش بود....۳ روز‌پیشم گارداسیل دوز اول رو‌تزریق کردم و امروز لکه بینیم شروع شد در صورتی که ۱۲ روز مونده به پریودم....کسی بعد از عمل‌این مشکل رو‌نداشته؟یعنی به خاطر‌عمله؟

سلام‌ دوستان عزیز‌ یه‌سوالی داشتم‌من تقریبا ۳ ماه از عملم میگذره بعد عمل تقریبا ۸،۹ روز قبل پریود لک ...

سلام. بعد عمل طبیعی بود، من خودمم ۲ هفته خونریزی شدید داشتم که جدا از پریود بود. ولی الان که ۳ ماه گذشته دیگه ربطی به عمل فک نمیکنم داشته باشه ، گارداسیل هم نباید پریود رو جلو بندازه، حالا شاید به خاطر استرس یا تغییر هورمون زودتر پریود شدین.