دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام. دوستانی که بعد عمل کوتست انجام دادین، معمولا جواب هاتون چجوریه؟ من اولین تستم رو بعد ۷ ماه از عملم انجام دادم. تایپ ۱۶ ۵۲ ۶۲ داشتم. الان ۵۳ و ۶۲ رو دارم . و جواب پاپ هم التهاب متوسط و قسمت reavtive change تیک خورده
من یک ماه از عملم میگذره . لکه بینی ندارم ولی ترشح دارم خیلی . غیر عادیه قبلا اینجوری نبود . ممکنه واسه عمل باشه ؟ واسه عفونت دکتر بهم دارو داد بعد از عمل
سلام دوستان من امروز ۸ روز از عملممیگذره ولی خونریزی داشتمامروزدر حد متوسط...طبیعیه؟تا دیروزخیلی ...
بله خونریزی بستگی به بدن و استراحت فرد داره، من خودم از روز بعد چون فک میکردم خوبم و ۵ روز اول خونریزی نداشتم دائم بیرون بودم و زیاد راه میرفتم بعد دو هفته افتادم به خونریزی شدید که یک شب بستری شدم.