دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام عزیزجان میتونی از سامانه ماوراطب با ی پزشک زنان به صورت حضوری یا انلاین مشکلتو به اشتراب بذاری من از سامانش برای رفع کیست با پزشک مشورت کردم خیلی راضی بودم.
https://www.instagram.com/p/CfXKWDmrph7/?igshid=MDJmNzVkMjY= حرفاش در مورد hpv خوبه
سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر شبیه مشاور خانواده حرف میزد تا دکتر . حتی کرایو رو خوب تلفظ نکرد و اینکه کسی که اچ پی وی داره الزاما زگیل نمیزنه . من اصلا زگیل نداشتم ولی اچ پی وی مثبت و سین دو بودم ۱۶ و ۵۲ . جراحی کردم که سرطانی نشه و جالب اینجاست که من پاپ اسمیرم نگاتیو بود. خیلی خیلی مراقب خودتون باشید و سلامتی خودتون رو پیگیری کنید . من از دکترم ممنونم که تشخیص دقیق داد برای من در صورتی که من چکاپ سال قبلم رو پیش یه فوق تخصص دیگه رفتم و مثل ایشون تشخیص بی اساس داد گفت سالمی خانوم در صورتی که سالم نبودم دکترهای اینچنینی با جون آدما بازی میکنن
سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر ش ...
مرسی از راهنماییت عزیزم راست میگی یکم غیر علمی حرف زده...من شنبه میرم پیش دکتر بهتاش شما دکترت کی بود؟امروز واکسن گارداسیل هم خریدم نمیدونم بزنم یا صبرکنم برم دکتر بعد...میگم شاید بگه مثلا کاش نمیزدی الان بعد عمل بهتره...