دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام خانما، من حال روحیم به شدت خرابه تو روخدا اگه کسی هست راهنماییم کنه ،من سی ساله و برای چکاب و اقدام به بارداری رفتم متخصص پاپ و hpvدادم، یک درصد فکر نمیکردم جواب hpv مثبت بشه، ولی مثبت شد اونم نوع پرخطر۶۶
خاهش میکنم راهنمایی کنید ، اگر بخوام واکسن بزنم از کجا باید اقدام کنم و تهیه کنم
خواهر من جواب پاتولوژی اتاق عملش هم cin3 بود و دکتر بهش گفته فروردین مجدد بیا برای کولپو. یعنی هنوز ...
چکاب های بعد از عمل که کلا ۶ ماه ۶ ماه هست. توی جواب پاتولوژی مینویسه که شرایط از قبل چجوری بوده. فکمیکنم منظور این بوده که cin3 بودن با توجه به لایه ی بیماری که برداشتن. وگرنه یه جای دیگه نوشته شده که تمام مناطق درگیر برداشته شده. اون مهم هست. که معمولا برداشته میشن. نگران نباشین. انشالله دیگه حل شده. فقط استرس رو از خودشون دور کنن 💚
سلام عزیزان من هفت ماه دارومصرف کردم هفت تاپ ویروس اچ پی ویم پاک شده هرهفت تا رو منفی شدم ازمایش پی سی اردادم اما دهانه رحممو دکترنگاه کرده التهاب داره امکان سین یک رو داده بنظرتون دلیلش چیه؟؟ منکه منفی شدم میشه اچ پی ویم التهاب دهانه رحم خوب بشه کم کم چون ویروس توبدنم نیست دیگه کسی بوده مثل من منوراهنمایی کنید9308303366. ممنون