دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
من توبارداری زگیل زدم ۲۵م جواب تشخیص تایپم میاد بعداون باید برمکلپو فعلا نمیدونم چه تایپیه و به cin ...
من cin3 hpv 16 , 52 و هیچ علائمی نداشتم. رفتم پاپ اسمیر جوابش نرمال نبود بعد کولپوسکوپی همراه با نمونه برداری انجام دادم که مشخص شد cin3 هستم و الان باید عمل لیپ انجام بدم. کسی از دوستان هست اینجا که به تازگی عمل کرده باشه؟
چرا عفونت که دوبار گرفتم.ولی هر عفونتی که ربطی به این نداره.یعنی هرکی عفونت نداره معنیش این نیست حتما از این موضوع هست. من همینجوری برای چکاب رفتم متوجه شدم.برای همین هست میگن هرسال چکاب بشین . انشالله چیزی نیست.نگران نباشین
خوش بحالت من ۲۵م تازه جواب میاد ببینم چه تایپیه مشکلم اینجاس بچه شیرخوار دارم اگه عمل کنم نمیتونم ب ...
من نه عزيزم عفونت نداشتم، هيچ علائمي . اصلا نگران نباش عملش خيلي آسونه و انشالا كه خيره ، همه دكترا بستري نميكنن ، مثلا وحيدي اول قرار بود منو جراحي كنه گفت نياز به بستري نيست ولي بهتاش بستري ميكنه