دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام میشه خواهش کنم بگید چه روز و چه ساعتی و با چه شماره ای برای گرفتن نوبت از دکتر بهتاش باید تماس بگیرم با هر شماره ای تماس میگیرم یا کسی جواب نمیده یا میگن از این بیمارستان رفته خیلی احتیاج دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
چرا دارم کمه امروز دکتر گفت به نظرم پریود شدی اصن ولی تا چند هفته خونریزی فکر کنم طبیعی
سلام میشه بفرمایید شماره تماس دکتر بهتاش چند هست و چه روزی میتونم تماس بگیرم که جواب بدن و بتونم نوبت بگیرم خیلی احتیاج دارم به یه دکتر خوب برای اچ پی وی.cin3 هستم و عمل هم کردم و اما دکتر خوب اطرافم نیست
سلام میشه خواهش کنم بگید چه روز و چه ساعتی و با چه شماره ای برای گرفتن نوبت از دکتر بهتاش باید تماس ...
عزيزم روزهاي شنبه و دوشنبه از ساعت ٢ مياد مطب تا هر موقع كه مريض داشته باشه هم هست ، بيشتر موقع ها تا ٩ شب مطبه ، پنج شنبه ها هم كه از ساعت ١٢ بيمارستان بهمنه ، من خودم دو ماهه پيشش عمل كونيزاسيون كردم . ولي الان زنگ بزني براي يك ماه ديگه بهت وقت ميدن شماره مطب هم 88748073
والا هیچی نداشت در گذشته داشته خوب شده بود خیلی ریز بود یرای من خداروشکر زود فهمیذم کرایو کردم الان باز ی فسقل اندازه یه سر سوزن دیدم نمیدونم روزنه مو هستش یا زگیل باز باید برم دکتر