2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428332 بازدید | 2191 پست
نه نداشتم ی دونه هایی زده بودم رفتم دکتر گفت زگیل نیستن ب اصرار خودم آزمایش hpv دادم مثبت شد۵۲ پ ...

چرا کولپو شدی 

به منم گفتن کولوپوشو که بعدش حامله شدم ونشد 

استرس نداری ؟ 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
من حدود ۴سال پیش کولپوسکوپی کردم ولی برام گاز نذاشت کار سنگین نکنید من دو روز بعدش وحشتناک خونریزی ک ...

چرا کولپو شدین نتیجه ش چی شد 

من سه ساله عفونت مکرر دارم بهم گفتن برو کولپو ولی چون حامله شدم انجام ندادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳پاپ اسمیر دوسال پیش انجام دادم مشکلی نبود بعدش باردار شدم  ولی خب عفونته هی هست الانم برای ب ...

خداروشکر سن پایینی دارین این زگیل رو پیگیری کنین و اچ پی وی بدین حتما و زیر نظر یه پزشک خوب باشین 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شما بعد کولپو خونریزی داشتین؟

اولین بار آره چون پزشکم ناشی بود به نظرم حتی تو مطب حالم بد شد و یکم تو مطب نشستم گفت بیا تو بسوزونم برات

که سوزوند 

خیلی اذیت شدم

اما دفعات بعد اصلا

راحت و خوب. 

شما پیش دکتر بهتاش بودین 

نه گفتم من قزوین هستم اینجا دکتر علمی زاده معروفه برای این کار البته من پیش یه دکتر دیگه انجام دادم دکتر زایمانم که خیلی پولکی بود من بعد زایمان چون زایمان سختی داشتم زخم گرفتم دکترم همین زخم رو دید نمونه پاپ اسمیر گرفت که اونم به خاطر زخمم خوب در نیومد و علمی زاده گفت سنت پایینه اچ پی وی بده کافیه گوش نکردم رفتم کولپوسکوپی بیمارستان دکتری که تو بارداری زیر نظرش بودم ۶ماه بعدم اچ پی وی دادم محکم کاری خداروشکر همه اش خوب بود 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اولین بار آره چون پزشکم ناشی بود به نظرم حتی تو مطب حالم بد شد و یکم تو مطب نشستم گفت بیا تو بسوزونم ...

منم دو روز بعدش به خونریزی شدید افتادم هر تکونی که میخوردم یه لخته خون بزرگ میریخت پایین دکترم زنگ زد به شوهرم کلی قرص سفارش داد شوهرم برام خرید

تهرانی؟   پزشکت کیه؟

نه قضیه مال چهار سال پیش هست اصلا هم نیاز نبود فقط دکترم پولکی تشریف داشت یه ازمایش ساده اچ پی وی برام کفایت می کرد سهام دار بیمارستانی بود که توش نمونه برداری شدم

خداروشکر خداروشکررر مامی رهام

ویشکا جان من کولپو کردم از خود دکتر ک پرسیدم خوبه یا نه گفت خوبه 

نمونه رو دادم آزمایشگاه نیلو ک گفت جن‌روز دیگه

ولی دکتر بهتاش تا ۱۸م نوبت نداد

مشکلی نیس؟

خدای نکرده شما مشکلی ندارین دیگه؟

چرا کولپو شدی  به منم گفتن کولوپوشو که بعدش حامله شدم ونشد  استرس نداری ؟

زندگی ۳ماه فقط گریس

ولی از وقتی اومدم پیامای اینجا رو خوندم

آروم‌ترم

ولی نسبت ب درد استانم صفره 

دیروزم دکتر بهتاش کلی از دستم عصبانی شد🙈

زندگی ۳ماه فقط گریس ولی از وقتی اومدم پیامای اینجا رو خوندم آروم‌ترم ولی نسبت ب درد استانم صفره&n ...

من ازوقتی اومدم اینجا احساس میکنم صددرصد سرطانو دارم 

عزیزم hpv مثبت هستم دیگه پاپ  اسمیر انجام دادین؟

گفتم که پاپ اسمیر برا دوسال پیش انجام دادم مشکلی نبود بعدش حامله شدم و یه بارداری ناخواسته داشتم که نتونستم انجام بدم