عزیزم لکه بینی دارم
درد در حد پریود و قابل تحمل
عزیزم درد نداره عملش به هر حال کمی ترس داره اما درد نداشت
ساده هست
شب قبل از عمل رفتم بیمارستان و اتاق دادن بهم از ساعت ۱۱ شب چیزی نخوردن نزدیکهای صبح انژیو کد رو وصل کردن و خون ازم گرفتن و چک کردن که حتما شیو باشم ، انژیو کد موند تو دستم صبح که شد بردنم اتاق عمل ، تکنسین بیهوشی سرم رو به انژیو کد وصل کرد دکتر بیهوشی امد دکتر بهتاش هم بودش ، دکتر بیهوشی به کمرم یه امپول زد و بعد از چند ثانیه پاهام بی حس شد بهتاش هم کارشو شروع کرد یه ربع نهایت نیم ساعت عملم طول کشید بعد رفتم ریکاوری حدود یکساعت ریکاوری بودم و بعدش بردنم تو اتاقم طی عمل وقتی بی حس بودم سوند وصل کرده بودن ، تا شب چیزی نخوردم و سرم داشتم ۱۲ ساعت یکبار از طریق سرم انتی بیوتیک میزدن بهم ساعت ۱۰ شب برام چای و عسل اوردن و بعدش یه غذای سبک بهم دادن خوابیدم صبح دکتر بهتاش امد سوندم رو کشید و بانداژی که داخل واژنم بود رو در اورد و مراقبتها و... برام گفت ، نسخه قرص آنتی بیوتیک و اهن داد و مرخصم کرد تا کار مرخصیم انجام بشه ساعت حدودا دو شده بود پرستار انژیو کد رو برداشت از دستم و امدم خونه راستی بعد از عمل با فاصله چند ساعت پرستار امد و هر بار ازم دو سی سی خون گرفت
تا بیمارستان بودم که درد نداشتم چون همش دراز کشیده بودم از وقتی مرخص شدم دردی شبیه به پریود دارم اما اونقدر زیاد نیست که بخاطرش قرص ضد درد بخورم
از وقتی دکتر بانداژ رو دراورد لکه بینی شروع شد و هنوز ادامه داره این عمل سخت نیست اما بار روحی و روانیش ممکنه برای ادم زیاد باشه
امیدوارم که بسیار راحت عملت انجام بشه و اصلا اذیت نشی
سعی کردم مو به مو برات بگم امیدوارم چیزی از قلم نیوفتاده باشه
هر سوالی داشتی من هستم
💖