2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428298 بازدید | 2191 پست
نمیدونم پیدا نیست زبون ک میزنم انگار ی دونه حس میکنم،خیلیا تو دهنشون میزنه چرا میگی نادره؟هرکی تو ده ...

عزيزم كلا حساس شدي يه دهان شويه بگير و مطمين باش تا هفته ديگه خوب ميشه 

من خودم اوايل يه جوش رو ناحيه بيروني واژنم زدم چون تا حالا اين طور نشده بودم فكر كردم زيگيله نوبت گرفتم برم دكتر تا برم خودش خوب شد 

به خاطر وسواسه كه پيدا ميكنيمه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گلم مگه سرطان دهان همون زگیل نیست؟چقد شما خوبی چقد اروم میشم میبینم حرفاتون و،انقد حالم بده دیگه به ...

نه عزيزم مگه خانومايي كه زيگيل دارن سرطان دارن 

دهانم اولش ممكنه زيگيل بزنه كه با ايمني بدن  رفع ميشه اگه دفع نشه بعد ١٠ سال ممكنه تبديل به سرطان بشه 

عذر خواهي ميكنم سوال ميكنم شما رابطه دهاني داشتي؟ 

نوع ١٦ و ١٨ تا اونجا كه من ميدونم زيگيل نميزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم مگه خانومايي كه زيگيل دارن سرطان دارن  دهانم اولش ممكنه زيگيل بزنه كه با ايمني بدن &n ...

بله،نوع ۱۶ رو دارم و ۶ و از زگیل که ناحیه تناسلی زد فهمیدم ک مبتلاشدم،میبینی ک من پرخطر و دارم و زگیل زده،ینی کسی ک دهانش میزنه کم خطرش رو داره؟

بله،نوع ۱۶ رو دارم و ۶ و از زگیل که ناحیه تناسلی زد فهمیدم ک مبتلاشدم،میبینی ک من پرخطر و دارم و زگی ...

والا دقيق نميدونم فقط ميدونم زيگيل نشونه سرطان نيست چه در دهان چه در ناحيه تناسلي 

خيليا زيگيل دارن حتي به cin1 هم نرسيدن 

عزيزم خدا بخواد ادم زنده بمونه با صد تا مريضي هم ميشه زنده موند نخوادم يهو تو خواب سكته ميكني و ميميري 

پس عمر دست خداست انقدر نگران نباش 

و مطمين باش اين مريضي تو فعلا تو مرحله سرطان نيست ❤️البته منم اولش مثل تو پريشون بودم و كاملا طبيعيه

بله،نوع ۱۶ رو دارم و ۶ و از زگیل که ناحیه تناسلی زد فهمیدم ک مبتلاشدم،میبینی ک من پرخطر و دارم و زگی ...

سلام عزیزم 

کاملا درکت میکنم و میدونم داری با چه فکرهایی دست و پنجه نرم میکنی

اولش که متوجه این مشکل شدم دقیقا همین فکرها رو داشتم ، همیشه وسواس فکری داشتم و این ماجرا بهش دامن زده بود سریع رفتن دکتر روانپزشک و قرص گرفتم و اروم شدم و تونستم درست فکر کنم و تصمیم بگیرم 

عزیزم قدرت پذیرشت رو ببر بالا مشکل رو بپذیر و مرحله مرحله حلش کن از اول یهو آخرشو نبین من اینجوری اروم شدم 

برنامه ریزی کردم تا قدم قدم به سلامتیم دست پیدا کنم

شما دکتر زنان رفتی برای درمان داری چیکار میکنی؟

سلام عزیزم  کاملا درکت میکنم و میدونم داری با چه فکرهایی دست و پنجه نرم میکنی اولش که متوجه ا ...

خیلی روزای بدی میگذرونم منم باید برم قرص ارامبخش بگیرم،اینجوری قبل سرطانی شدن از استرسش میمیرم،بله دکتر زنان هستن فعلا و هیچ دارویی ندادن تا اومدن جواب آزمایش،گفت  احتمال داره دهانه رحم رو به صورت مخروطی برداریم، 

سلام عزیزم  کاملا درکت میکنم و میدونم داری با چه فکرهایی دست و پنجه نرم میکنی اولش که متوجه ا ...

شما تو چه مرحله ای هستی و چند ماهه پاورفیت میخوری؟عمل کردی؟آزمایش و نمونه دومتون کیه

نوع ۱۶رو دارن و به سین نرسیده؟

بله عزيزم هستن كسايي كه بدون تاثير رو بدنشون اون ويروس رو دفع كردن

بله عزيزم هستن كسايي كه بدون تاثير رو بدنشون اون ويروس رو دفع كردن

خدا خیرت بده مهربونم،ایشالله شش ماه دیکه هممون،ازمایشمون اوکی باشه و باهم به استرس این دوران بخندیم😔