2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428298 بازدید | 2191 پست

سلام
من حدود یکساله سوزش و خارش دارم ازناحیه کلاهک . که هرچی بهم دارو میدادن بدتر شدم و فقط آب نمک آرومم میکرد چند روز خوب بودم دوباره از اول شروع میشد. تا اینکه چند روز  پیش دکتر قایم مقامی رفتم ایشون حدس ردن احتمال اچ چی وی هست برام تست پاپ هم دادن البته اصلا زیگیلی ندیدن
ولی دارو برای زگیل دادن دو هفته قسمت بالا بزنم که داغونم میکنه
حالا منتظر جوابم با توجه بع چیزهایی که خوندم حدس سرطان میدم هم ادرار کردنم با درده هم نردیکی
واقعا خیلی دیر برای دکتر اقدام کردم
ئایم سطح رویی قرمزه و متورم هستش همراه با سوزش و خارش گه همش دکترا میگفتن حساسیته
خواهشا تجربه ای دارین بگین داغونم بچه کوچیک دارم خیلی نگرانشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من گفت حدس میزنم هیچ زیگیلی هم ندید گفت ولی باید آزمایش بدی مظمين بشم

جدیدا به خاطر شایع شدن شدید این ویروس این تست پیشنهاد میشه به اکثر خانم ها 

پس بهتر که انجام دادی.

نگرانم نباش.

سلام عزیزم من شنبه ۱۱ صبح  با دکتر بهتاش عمل شدم و الان مرخص شدم و خونه هستم  عمل سختی نب ...

خوب خداروشکر که راحت بوده و اذیت نشدی، انشالا دیگه عود نکنه و سلامت باشی . هر موقع فرصت کردی در مورد هزینه بیمارستانت هم بگو. مرسی 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...