دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
من خیلی استرسیم خودم از دست خودم کلافه ام هیچی حالمو خوب نمیکنه خندهام از ته دل نیست😔😔 آزمایشات قب ...
پس اوقات خودتو واس هیچی تلخ نکن. و به پیشواز بیماری نرو. اگرم باشه بخدا انقد ترسناک نیست که تو زندگی قشنگتو بخاطر یه ویروس که میاد و خودشم میره تلخ کنی.
چقد قشنگ حرف میزنی حرفات آرامش میده انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده همیشه تنت سالم باشه عزیزم&nb ...
آخه عزیزم من ویروسو دارم همش شب و روز گریه میکردم بعد فهمیدم گریه چرا؟ عمل کردم الانم ورزش میکنم و غذا سالم میخورم و تصمیم گرفتم بجا غصه خوردم زود از بدنم دفعش کنم. شما که همه چیزت خوبه دلم نمیخواد اینجوری غصه بخوری که اگه داشتی هم غصه نداشت چاره داشت. پس دیگه غصه نخور.😉😉😉😉😘😘
من ندارم اینجوریم اگه داشته باشم که دیوونه میشم انشالله که شما هرچی زودتر دفع کنی شما چند وقته این ویروس لعنتی رو دارین ؟برام سواله شوهرم سیستم دفاعی بدنش خیلی پایینه یه سال سیگارشو ترک کرد دهنش پر از آفتهای دردناک میشد این یک سال همش درد کشید دکتر گفت دفاعی بدنت پایینه که اینجوری آفت میزنی مجبور شد بعد یک سال سیگار رو شروع کنه ازبس که درد کشید الان دیگه آفت نمیزنه چون سیگارو شروع کرد بعضی وقتا خیلی ریز میزنه سیگارم ضد سیستم دفاعی بدن برا همین سیستم دفاعی شوهرم اینقد پایینه ولی با این وجود جااش در نیومده اگه زگیله با این سیستم دفاعی پایین باید کل بدنش پر زگیل باشه ولی عود نداشته دکترپوست هم که گفت جاش درنیومد زگیل نیست ولی نمیدونم چرا بار سوم گفت زگیل بوده خب بود چرا اول نگفتی شاید منم آدم پیگیری نبودم همون یبار که گفت نیست دیگه پیگیری نمیکردم اون وقت چی میشد 😏😏
من ندارم اینجوریم اگه داشته باشم که دیوونه میشم انشالله که شما هرچی زودتر دفع کنی شما چند وقته این و ...
خب باشه اصلا زگیل باشه چه مشکلی هست؟ خب هر ویروسی یه مدت داخل بدنه بعد میره دیگه بعضی هام مثل مال من یه کوچولو خراب کاری میکنن بعد میرن بعضی هام اصلا نمیفهمی ک داری و بعد میره .غصه نداره که از کرونا و ایدز بدترم داریم مگه..