دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
دوست من هم دکتر تشخیص داده بود که اچ پی وی داره بنده خدا برای اینکه مطمئن بشه بهش گفته بود حتما باید که کولپوسکوپی انجام بدی و اونم انجام داد و اصلا درد نداشت و مشکلی هم براش پیش نیومد دوست من فکر می کنم پیش دکتر ثناگو رفته بود بازم اگر میخوای مطمئن بشی بگو برات شماره اش رو بگیرم
عزيزم بسلامتي😍 يكم توضيح بده راجب عملت و نقاهتت اگه فرصت كردي
عملش ک خیلی راحت بود واقعا ،۱شب بیمارستان موندم و فرداش ترخیص شدم. فقط گفت تا ۱ماه کار سنگین و نزدیکی نداشته باش. و اینکه ۲هفته درحد لک بینی صورتی بود. الانم ک ۲۰روز شد منتظر جواب پاتولوژیم ک یکم واسش نگرانم ک کلش همین بوده باشه و دیگه نفوذ نکرده باشه
عزيزم بسلامتي😍 يكم توضيح بده راجب عملت و نقاهتت اگه فرصت كردي
وقتی بهوش اومدم فقط ی درد شدید مثل پریودی داشتم که ۱۰دقیقه هم طول نکشید ک سریع با مسکن از بین رفت و فقط همون بود. و همش فک میکردم بعدش خون ریزی شدیده ک اونم نبود. کلا عملش چیزی نیست. آدم فقط نگران خوب شدن بعدشه دیگه، ک انشاالله همه ازشرش خلاص بشیم