2777
2789
عنوان

نگاه کردن به یه عکس و شبیه شدن بچه به اون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 6488 بازدید | 47 پست

کلا اینا بسته به ژنتیکه، ولی داخل ریحانه بهشتی نوشته موقع نزدیکی اگه به اون عکس نگاه کنی شبیه اون میشه، منم پسرم چشاش رنگی شد در صورتی که خودم و شوهرم چشمامون قهوه ای روشنه، 

گرگور مندل از تو گور لرزید😥

بله 😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنید تو ایران زندگی میکنید؟همه چشم رنگ و مو بور

بله ایرانیم اما چون با جاهای مختلف مدام وصلت داشتیم خیلی رنگاوارنگ داریم 

مثلا ما بچه بودیم همه خندشون میگرفت سه تا بچه با این مشخصات رو در نظر بگیر اولی موی قهوه ایی و پوست سفید و چشم مشکی 

دومی پوست سفید چشم عسلی سبز موهای بور روشن

سومی موهای قرمز پوست سفید چشمای قهوه ایی روشن 

به شبیه مادربزرگ پدربزرگامون شدیم و حتی پدرمادرهاشون 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
مطمئنید تو ایران زندگی میکنید؟همه چشم رنگ و مو بور

منم یه خانواده میشناسم همگی چشم ابی مو بور . دقیقا شبیه اروپاییا.. البته اینا پسررعمو دختر عمو هم بودن .جالبه روستایین اصلا هم اهل قرو فر نیستن که بگیم کاری کردن اینجوری بشه ژنیتکه 😀

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
من خیلی دوست دارم دخترم شبیه باباش بشه     باباش سفیده. من سبزه ام. دعا کنید

عزیزم شیر زیادبخور بچت سفید میشه  خواهرشوهرم وشوهرش سبزه بودن بچشون سفید شد ازبس شیر خورده بود مادرشوهرم خدا بیامرز میگفت انقدر چایی میخوردم تا بچه هام سیاه (منظورش سبزه )شدن خودم هم شوهرم سبزه ولی خودم سفید ولی محظ احتیاط شیر خوردم بچه هام از خودم سفیدترن

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
کلا اینا بسته به ژنتیکه، ولی داخل ریحانه بهشتی نوشته موقع نزدیکی اگه به اون عکس نگاه کنی شبیه اون می ...

من که به شوهرم که چشماش رنگیه نگاه کردم 😂😂😂😂

تاثیر داره؟

عزیزم شیر زیادبخور بچت سفید میشه  خواهرشوهرم وشوهرش سبزه بودن بچشون سفید شد ازبس شیر خورده بود ...

ماست هم تاثیر داره یا دوغ؟

یه کاری نکنین نی نی خواهرمو بزارما 

جیگره چقدر خواهر من دماغش کوچولوتره و چشماش سبز روشنتره دورش بگردم موهاشم طلایی یه مقدارم تناژ زیتونی داره

ماست هم تاثیر داره یا دوغ؟

نمیدونم من شیر خوردم تاثیرش رو دیدم گلم شیر بخور روی استخوان بندی بچت هم تاثیر داره تازه وزن گیریش خوبه جنین امتحان کردم اگه خرماهم باهاش بخوری 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙