2777
2789

کسی بوده در دوران بارداری به یک عکس یا کسی نگاه کنه و بچه اش شبیه اون فرد بشه؟

هرکی رو میشناسید تگ کنید تا ببینم چی میشه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

بچت پسره ؟! ب احسان علیخانی خیره شو 😆 شاید تاثیر داشته باشه 

اگه دختره ب پریناز ایزدیار یا نیکی کریمی

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هن؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

آره دخترخالم اصلا چشم رنگی ندارن تو فامیل خودش و همسرش لااقل نزدیکاشون،زیاد نگاه عکس ی دختر چشم خاکستری کرده ، دخترش چشماش همون رنگی شد😳

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊

کل ژنیتکو وراثتو بردی زیر سوال عزیزم😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

مامانم میگفت وقتی باردار بوده عکس یه بچه رو دیوار نگاه میکرده و وقتی به دنیا اومدم شبیه اش بودم موهام بور بوده و پوستم سفید . البته خودم باورم نمیشه که کسی با دیدن یه عکس بچه اش شبیه اون بشه