2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 62 پست

بهش پیام نده 

ارزششو نداره وخودتم بی ارزش میشی ی مدت توجه نکن اصلا بهش سخته خیلی سخت    اما زمان همهچیو نشون میده   این مرد کثافت ک خیانت کرده ارزش  زنگ وپیام رو نداره 

با اونی ک بوده رو میشناسی

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کن یه درصددد

سرتو ب یه کار گرم کن اگ شاغلی ک برو سر کارت اگ نیستی یه کار خونگی جور کن کار کن با پولت چیزایی ک دوس داری بخر جدایی ی جوریه ک شاید اول خانم ناراحت باشه اقا خوشحال اما بعد چند وقت خانم فراموش میکنه و اقا به فکر میفته و ناراحت میشه

سرتو ب یه کار گرم کن اگ شاغلی ک برو سر کارت اگ نیستی یه کار خونگی جور کن کار کن با پولت چیزایی ک دوس ...

منم فقط همینو میخوام

دانشجوم ، میخام برم تو کار ارایشگری خیلی علاقه دارم 

بهترینا بعد از بدترینا اتفاق میفته😍

سرتو ب یه کار گرم کن اگ شاغلی ک برو سر کارت اگ نیستی یه کار خونگی جور کن کار کن با پولت چیزایی ک دوس ...

میخام فقط ب پام بیفته ب التماس بیفته

گفتم میگه نه من پیاماشونو دیدم هیچی نیست و فللن و بهمان اخه طرف منشی شونه پیامایی ک من دیدم رو ک ...

برو سرکارش پدر منشی ج ن د  رو در بیار اگه ادرس خونشو داری برو دادو حوار کن تا دیگ همچین گوهی نخوره پدسگ

برو سرکارش پدر منشی ج ن د  رو در بیار اگه ادرس خونشو داری برو دادو حوار کن تا دیگ همچین گوهی نخ ...

کاری بش ندارم چون در حد من نیست 

دختره پنج سال ازش بزرکتره

اره میشناسم 

برو حالشو بگیر همچین گه هایی دیگ نخوره دم خونش ب خانوادش بگو اگ پیام ها رو هم ک داشته باشی چ بهتر

منم فقط همینو میخوام دانشجوم ، میخام برم تو کار ارایشگری خیلی علاقه دارم 

عزیزم من خودم ارایشگرم ارایشگری خیلییییی زیاد طول میکشه و زیاد هزینه داره البطه هرجور خودتون میدونین من فقط ب عنوان راهنمایی گفتم

زود برو دادگاه شکایت کن بگو شوهرم ولم کرده نه نفقه میده نه هیچی نمیاد دنبالم تا شوهرت نرفته به خاطر عدم تمکین ازت شکایت کنه دست به هیچ کجا بند نشه

از این مرد وخانواده همچی بر میاد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
زود برو دادگاه شکایت کن بگو شوهرم ولم کرده نه نفقه میده نه هیچی نمیاد دنبالم تا شوهرت نرفته به خاطر ...

بابامم وکالت خونده

ففط میگه صبر کن

موندم تا کی صبر کنم اخه 

عزیزم من خودم ارایشگرم ارایشگری خیلییییی زیاد طول میکشه و زیاد هزینه داره البطه هرجور خودتون میدونین ...

یه رشته هایی شو هم یادبگیرم سرگرم میشم حداقل

بابامم وکالت خونده ففط میگه صبر کن موندم تا کی صبر کنم اخه 

به نظرم قبل از هرکاری برو بگو منو اورده اینجا گذاشته 

تا نتونه عدم تمکین برات بگیره

عزیزم ته تهش میخاد اشتی باشه دلیل کارت که رفتی کلانتری هم به خاطر کار زشته اونه پس نمی تونه زبون دراز کنه تا گفت بگو نمیخاستی منو بزاری بری که نرم کلانتری

ولی در مورد مهریه و موارد دیگه به حرف بابات کن تا ببینی چی میشه

گویا شوهرت هنوز بزرگ نشده و بچه است خانوادشم بدتر از اون

و درآخر بازم سرحرفم هستم اونا میخان ازت زهر چشم بگیرن 

به نظرم قبل از هرکاری برو بگو منو اورده اینجا گذاشته  تا نتونه عدم تمکین برات بگیره عزیزم ته ...

اخه الان اصلا به حرف مادر و خانوادشم نیس،چهار روز من و بابام شهرشون بودیم حتی خونه مادرشم نمیومد اصلا پیش من آفتابی نمیشه یا پیش خانوادم

2790
2823
2791
2779
2792