2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 62 پست
ولش کن اهمیت نده الآن قانون با شماست چون شما خودت از خونش نیومدی بیرون ایشون آوردت برو جهیزیتو ...

منو اورد 

منم ک رفتم برم توخونم کلیدو نمیداد بزور بابام ازش گرفت

بهترینا بعد از بدترینا اتفاق میفته😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوره زمونه برعکس شده. اون خیانت کرده تو باید قهر کنی ولی اون گذاشته رفته واقعا ک چه پررو 😑😑😑 همون بهتر ک رفت و شناختیش. آدم زندگی نیس اون

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
اولا که خیانت کرده دوما دست پیش گرفته ک پس نیفته  اونقد بچس کمیره ب مامانش میگ مامانش زنگ زد چر ...

گفتم

میگه نه من پیاماشونو دیدم هیچی نیست و فللن و بهمان

اخه طرف منشی شونه

پیامایی ک من دیدم رو ک اونا ندیدن 

وقتی پیاما رو نشون داذم خود مادرش هنگ کرد

کلا با من خوب نیست مادرش چون انتظار داشت از اول من نوکرش باشم همش خونش جارو بکشم و ...

بگو بهتره طلاق بدی تا شبای دیگه راحت بتونی بخابی و منم راحت خاب برم هی فکرم این نباشه ک چه کثافط کاری ای راه میندازی پسرشون خیانت کرده چ پر رو هم هستن 

تقصیر خودته رفتی تند تند زنگش زدی ادم خیانتکار رو محلش نده حداقل 

نمیدونم شرایط جداشدن داری یا نه 

اگ شرایطش داری ک بگو بیاد طلاق بده

به تفعتم هست حق و حقوقتم میده 

اگرم شرایطش نداری ک تو خونه زندگیش بمون ولی نادیده بگیرش کلا فک کن نیست و راحت بزار خیانتاشو کنه 

ادمی ک رفا پیش مادرش بد زنشو گفت ارزش نداره ک بره گوشیو بده مادرش جواب تورو بده اخه بتو هم میگن مرد ؟ خیانتکار ک هست هیچی بچه هم هست کمبود توجه داره 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
خانماسوال اگه سند ازدواج دستت نباشه نمیشه مهریتوبگیری؟؟؟؟

می ری دفترخونه ای که عید کرده رونوشت می گیری ازشون و اقدام می کنی

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

قلبم درد داره کاری ک من باید میکردم اون داره میکنه 

ببخشیدا چون تو عرضه نداری از حق خودت دفاع کنی، حق گرفتنیه نه دادنی، حق تو بگیر و محکم باش بعد ببین چجوری به پات میفته، نیفتاد هم بدون باز خودشه که ضرر کرده چون اون بوده که خیانت کرده، بعدش فقط صبر کن ببین خورده درهایی رو به روت باز میکنه. 

خانماسوال اگه سند ازدواج دستت نباشه نمیشه مهریتوبگیری؟؟؟؟

میشه باید بری دفارخونه ای ک عقد کردی بگیری یکی 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂

ولا برو شکایت کن که اومده منو گذاشته رفته جوابگو نیست بعدش هم مهریه رو اجرا بزار و کاراتو بکن جهازتو برگردونی

به نظرم دارن ازت زهر چشم می گیرن که خودت برگردی و دور از جون به غلط کردنت بندازن که وقتی برگشتی زبونت سرشون دراز نباشه تهش بهت می گن ما نمی خواستیم چرا برگشتی

بگو بهتره طلاق بدی تا شبای دیگه راحت بتونی بخابی و منم راحت خاب برم هی فکرم این نباشه ک چه کثافط کار ...

احمق ترین مرد تو زندگیم دیدم

اخه تعجبم همینه اولش ک با خواهش و التماس پیش من و مامانم و کل خانوادم منو گرف

اخرم اینکارو کرد

همش ده ماه از زندگیمون میگذره

2790
2823
2791
2779
2792