2777
2789
عنوان

عروسک سازی

111 بازدید | 6 پست
سلام خانم ها کسی هست تا حالا با خز عروسک درست کرده باشه؟ اگه بخوام درست کنم برای عروسک دو متری چطوری کپی کنم؟ با دست میدوزین یا چرخ؟ داخلش چی میذارین؟ میشه پارچه داخلش گذاشت؟ وقتی از بیرون میدوزمش چقدر جا بذارم(یعنی ندوزم) که بتونم برگردونمش؟
خدایا ما را از این جهان نبر مگر انکه تو از ما راضی باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با پارچه خز بخوای بدوزی اول طرحو رو کاغذروغنی بکش و دورشو ببر بعد با سوزن ته گرد بزار رو خز

خیلی به خواب پرز خز دقت کن که تکه ها درست دربیاد،رو الگوها خواب خزو مثل فلش کشیده

بعد دورشو با فاصله قیچی کن

اگر با دست میدوزی این فاصله نیم سانته و اگر با چرخ میدوزی فاصله یک سانت

با چرخ تمیزتر در میاد ولی اگر نمیتونی خزو زیرش کنترل کنی یا ضخیمه با دست بدوز

دو و چهار هم تعدادشه مثلا کف پای عروسک حیون 4 تاست و تکه پهلوش دوتاست که باید برش بزنی

با پارچه خز بخوای بدوزی اول طرحو رو کاغذروغنی بکش و دورشو ببر بعد با سوزن ته گرد بزار رو خز خیلی به ...

ممنون جواب دادی اگه بخوام یه دفعه ۴ تا برش بزنم با قیچی میبره؟ یا هر کدوم جداگونه میبرین؟ داخلش میتونم پارچه و کاغذ بذارم یا فقط پشم شیشه؟ بعد از اینکه دوختم باید چقدر بدون دوخت بذارم که بتونم برش گردونم؟ اگه ببرم روی کاغذ چاپش کنم هر سایزی که بخوام برام کپی میکنه؟

خدایا ما را از این جهان نبر مگر انکه تو از ما راضی باشی
ممنون جواب دادی اگه بخوام یه دفعه ۴ تا برش بزنم با قیچی میبره؟ یا هر کدوم جداگونه میبرین؟ داخلش میتو ...

خواهشمیکنم عزیزم

دونه دونه ببر که تمیزتر ببری دورشو

داخلش هرچی دوست داری بریز ولی به شستشوش هم فکر کن که کاغذ بعد ازشستشو جمع میشه و خشک میشه

پارچه  هم به یه طرف میره و شکل عروسکو خراب میکنه بنابراین پشم شیشه بهتره

اگر عروسکت بزرگه 15 تا 20 سانتشو بازبزار برا برگردوندن و اگر کوچیکه کمتر بزار