2821
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 89 پست
بیا پیوی ی شماره بهت بدم ی یهودیه نه حرفش رد خور داره ن دعاش

سلام. ببخشید این دعا نویسی که میگین برای همه چی دعا مینویسه یا فقط بچه؟؟

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیا پیوی ی شماره بهت بدم ی یهودیه نه حرفش رد خور داره ن دعاش

سلام. ببخشید این دعا نویسی که میگین برای همه چی دعا مینویسه یا فقط بچه؟؟

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
وقتی مجبور باشی هرکاری میکنی وقتی ببینی بچه داره پرپر میشه جلو چشات

با اشتباه که بدتر میشه 

دلت میسوزه حوصله کن وقت بزار با یه قلمو بزن توی گلاب بعد یه کاسه تمیز بیار سوره یس رو با قلمو آغشته شده به گلاب توی کاسه بنویس بعد بچه رو باهاش استحمام بده اگه خواستی مثل غسل استحمام بده 

تمام اجنه که همزاد هم از اجنه هست ازش دور میشه 

و خدایی که به شدت کافیست...
با گلاب چطوری بنویسم؟😐😐

گلاب بریز توی یه ظرف بعد قلمو رو بزن داخل گلاب بعد توی یه کاسه دیگه مثلا بنویس بسم الله تا اونجایی که گلاب قلمو تمام بشه بعد دوباره قلمو رو بزن به گلاب بقیه آیه رو مثلا الرحمن الرحیم رو روی دیواره کاسه بنویس همینطوری دور تا دور کاسه بنویس اشکال نداره اونجایی که آیه نوشتی دوباره بنویسی چون گلاب سر میخوره میره داخل کاسه 

و خدایی که به شدت کافیست...