2821
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 89 پست
عه پسر منم اینطوری شده بود .یعنی همزادشو میدیده ؟اصن چی هست همزاد؟

یکی مثل خودش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ول کنیییییید 

واقعا یعنی؟؟؟؟👀😨

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

وااااا

بلا ب دور

مردم چکارا ک نمیکنن😒

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
تا چندشب؟

من تا اینک دعا از تبریزه برسه ب دستم این کارو کردم بخدا زله شده بودم حتی ت ماشینم نمیخابید چ شب ها ک با شوهرم ت ماشین ساعت س صبح نمیبردیم بیرون خودشم ی تایمی داره روزا نصبت اوکیه ولی امان از شب😞

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
کجای تبریز بود??اسمشو میدونی??

ن والا مامانم رف نوش ت اسکو بود خیلی تعریفشو کردن ما خودمون بندریم

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
من تا اینک دعا از تبریزه برسه ب دستم این کارو کردم بخدا زله شده بودم حتی ت ماشینم نمیخابید چ شب ها ک ...

خواهر زاده من شب و روز نداره همش بهمون با اشاره میگه اینو بزن