2777
2789
آقا دیگ منم دلم نی نی میخواد😔😔😔😔😔 بهت حسودیم شد 😩😩😩😩 انشالله ک نی نی نازتو به سلامتی بغلش ...

انشاالله به همین زودیا خبر بارداریتو بدی گلم برام دعا کن واقعا نینی باشه 

من برات دعا میکنم 

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله به همین زودیا خبر بارداریتو بدی گلم برام دعا کن واقعا نینی باشه  من برات دعا میکنم&nb ...

اگ زیر ده دقیقه باشه مامان شدی

فک کنم هفتت هم زیاده چون خطش پررنگه... 

نی نی دارم دوباره میخوام😔😔😔😔😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
مبارکه گلم ان شاالله سالم بغلش بگیری میشه علایمتو بگی ؟

فداتشم . ویار منظورت؟؟؟  ویار ندارم همه چی میخورم 😂حالت تهوع ام ندارم . کلا راحتم😂😂 انشالله توام مثل من باشی . ولی قبل ۱۲هفته شب ها حالم یجوری میشد انگارمیخواستم بالا بیارم نمیومد. شور ترش خیلی دوسدارم پفک چیپس ماست موسیر الوچه ترش 

وای تو منی یا من توام؟😂😂

😂😂😂 خوبه دیگه راحتی . خواهرم ازاول تا ۹ماهگی هیچی نتونست بخوره بیچاره کوفتش شد فقط بالا میاورد روزی چن بار معدش خالی میشد بازم بالامیاورد خون میومد میبردنش بیمارستان😫

ای خدا 😍چجوری حساب کردی توروخدا برام دعا کن واقعی باشه امروز میرم از بدم 

توی یه سایت هست محاسبه زمان زایمان از روی آخرین قاعدگی

مبارکت باشه 😍😍😍😍😍

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
😂😂😂 خوبه دیگه راحتی . خواهرم ازاول تا ۹ماهگی هیچی نتونست بخوره بیچاره کوفتش شد فقط بالا میاورد رو ...

آره خداروشکر 

دقیقا من مثل خودتم دلم انقد پفک و چیپس اینا میخاد که نگو ولی سعی کردم کمترش کنم 

الان چند هفته ای؟

اگ زیر ده دقیقه باشه مامان شدی فک کنم هفتت هم زیاده چون خطش پررنگه...  نی نی دارم دوباره میخو ...

بله عزیزم همون لحظه افتاد برای  منم دومیه ان شاالله قسمت  شما به زودی😍

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙