2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم دعا کن خدا بهم نی نی بده😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
مبارکههههههه.واسم مامان دعا کنین😔😔

انشاالله به حق دردانه حسین به همین زودیا خبر بارداریتو بدی 

بخدا برای منم معجزه شده دعای نینی سایتیا بود لطف خدا شامل حالم بشه 

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
وای منم همینطور خیلی دوسدارم ، اینم باس ماس بعد یسال و نیم و یه عالمه دکتررفتن

ان شاالله ک ب سلامتی بغلش بگیری...ببشیدا میشه بگی مشکلتون چی بود؟آخه منم نی نی دار نمیشم😢

به نیت 

اره عزیزم مبارکه...چندرور تاخیر داشتی؟؟؟؟برا منم دعا کن دیشب بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

آقا دیگ منم دلم نی نی میخواد😔😔😔😔😔

بهت حسودیم شد 😩😩😩😩

انشالله ک نی نی نازتو به سلامتی بغلش کنی😊😊😊😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍