2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شروع نکردم و نمیکنم تو این اوضاع ترجیحم استراحته  چون سزارینی هم هستم نیازی نیست

همون دیگ شما سزارین هستی شاید من طبیعی باشم واسه خودم سخت میشه زایمان اگه پیاده روی نکنم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
تو خونه راه برو مجبور نیستی بری بیرون  من سزارین اختیاری خاستم ولی برای زیاد نشدن وزنم تو خونه ...

بیرونم جای خاصی نمیرم تا سر کوچمون میرمو برمیگردم با ماسک دستکش میرم

زود ک نیست

من خودم نمیتونم زیاد پیاده روی کنم چون کف پام صافه کمر درد و پا درد شدید میگیرم.

مخصوصا الان ک 37 هفته ام و سنگینی شکم و درد استخون واژنم ب دردام اضافه شده ک اصلا نمیتونم راه برم

همون دیگ شما سزارین هستی شاید من طبیعی باشم واسه خودم سخت میشه زایمان اگه پیاده روی نکنم

عزیز منم هفته25هستم یک هفته ای هست پیاده روی رو شروع کردم روزی نیم ساعت تو خونه.هم وزن گیریم نرمال شده هم ان شاالله ب زایمان کمک کنه

[QUOTE=138393885]زود ک نیست من خودم نمیتونم زیاد پیاده روی کنم چون کف پام صافه کمر درد  کمر دردم ک خداروشکر ندارم وزنمم هنوز زیاد بالا نرفته ک راه رفتن سخت باشه بخاطر کرونا تمام مراکز بهداشتی ورزش مخصوص بارداری نمیذارن میترسم به مشکل بیوفتم تو زایمانم اخه هنوز ورزشم شروع نکردم

عزیز منم هفته25هستم یک هفته ای هست پیاده روی رو شروع کردم روزی نیم ساعت تو خونه.هم وزن گیریم نرمال ش ...

پس اشکال نداره پیاده روی کنم؟ اخه میگن زایمان زودرس میاره با ماسک دسکش تا سر کوچه میرم برمیگردم

دیگه اینو نمیدونم.ببین تشخیص دکترت چیه

پس فردا قراره برم پیشش حتما ازش سوال میکنم میترسم دیر بشه ورزشم ک بخاطر کرونا بیمارستانا تعطیل کردن

[QUOTE=138393885]زود ک نیست من خودم نمیتونم زیاد پیاده روی کنم چون کف پام صافه کمر درد  کمر در ...

از دکترت ی مشورت بگیر شاید کارایی بگه تو خونه انجام بدی بجای پیاده روی.

من چون سزارینم نیاز ندارم ب پیاده روی.اما ب دخترخالم دکترش گفته تو خونه راه برو و ی سری نرمش داده ک انجام بده

از دکترت ی مشورت بگیر شاید کارایی بگه تو خونه انجام بدی بجای پیاده روی. من چون سزارینم نیاز ندارم ب ...

پس فردا قرار برم پیشش حتما ازش سوال میکنم شما فرزند اولتونه؟ خودتون سزارینو انتخاب کردین؟

پس فردا قرار برم پیشش حتما ازش سوال میکنم شما فرزند اولتونه؟ خودتون سزارینو انتخاب کردین؟

اره اولین بارداریمه

خودم سزارین خواستم چون ازطبیعی خیلی میترسم و دردشو نمیتونم تحمل کنم

اره اولین بارداریمه خودم سزارین خواستم چون ازطبیعی خیلی میترسم و دردشو نمیتونم تحمل کنم

میگن سزارین اختیاری نیستش ک یعنی من خودم بگم سزارینم میکنن؟