منم شقاق دارم یه مدت خوبه دوباره عود میکنه باز اگر کسی مشکل منو داشته کامل خوب شده به منم بگن چی دار ...
ای خدا بگو چکار کنیم.من الان از قبل عید درگیرشم.هی خوب میشه دوباره زخم میشه.از سوزشش نه میتونم بشینم نه راه برم.ولی یه پماد خریدم خیلی خوبه.دوبار گرفتم استفاده کردم.اگه مرتب بزنی زخمتو بهبود میده.ولی باید سعی کنی یبوست نشی
ای خدا بگو چکار کنیم.من الان از قبل عید درگیرشم.هی خوب میشه دوباره زخم میشه.از سوزشش نه میتونم بشینم ...
من بعد زایمان دخترم گرفتم ۹ماه میشه.خیلی درد بدیه لامصب انقد روغن و عسل چیو چی مالیدم ک حد نداره واقعا خسته شدم دیگه الان باز شروع شده سوزش دارم وقت دفع یبوستم ندارم نمیدونم چرا برمیگرده😢
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من بعد زایمان دخترم گرفتم ۹ماه میشه.خیلی درد بدیه لامصب انقد روغن و عسل چیو چی مالیدم ک حد نداره واق ...
خیلیا بعد از زایمان اینجوری میشن.چقد بده...ولی تا جایی من میدونم شقاق فقط زخمه.ولی هموروئید گوشت اضافه میزنه بیرون.اما با این حال من پماد آنتی فیشر باریج میزنم خوبه، ترمیم کنندس.باید روزی دوبار بزنی.سعی کنی با اون مدل سرنگی که تو جعبشه یاد بگیری درست بزنی توی مقعد نزدیک زخم.
وای پس همونه ..یعنی من سال پیش دقیقا مشکل تورو داشتم دیوانه کنندس وحشتناکه ..من یبوست نداشتم ولی انگار روده هام خشک شده باشه هر بار دفع با کلی درد همراه بود مثلا هر روز دفع و داشتم ولی وحشتناک درد اور ..پماد انتی همردئید هم میزدم بی فایده ..بعد قرص تیروئیدمو ول کررم ..هم دیگه خوب شدم هم اینکه وقتی ازمایش دادم دیدم حتی تیروئیدم تنظیم شده و انگار زیادی بوده قرصه برام ..ولی من پی بردم یا از عوارض قرص تیروئید ایرانیه یا کلا یک ماه نخور ببین بهتر نمیشی.؟ ایرانیش واقعا ضرر داره پوستو خشک موهارو خشک وبد میکنه من الان یک ساله نمیخورم دیگه واقعا راحت شدم