تو حیاطمون پر سوسک میشه شبا بزرگ و بالدار . تو حمومم هس دریچه ها رو همه رو بستم دستشویی ام درپوش داره چیکارکنم خیلی میترسم گریه میکنم امشب شوهرم ۸ تا کشت یکیش تو خونه بود
عزیز پس من چی بگم که مارمولک ها تو دستشویی تو حموم😔 تو اشپزخونه😞 و حیاط هستند و دیگه به اندازه موش شدند کارم شده دیدن اینا 😔😔😔😔 و جیغ زدن و چندبار باسر رفتم تو در هزاری هرچی حرف میزنم و التماس میکنم فایده نداره.انگار بع دیوار حرف میزنم . 😞😞😞😞😞 بهدخاطر گرما هوا بیرون ریختند
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
البته موریانه و سوسک و عنکبوت و موش و عنکبوت اینا هم هست😞
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
هرچی حرف میزنم فایده نداره بهم میگن ناشکری نکن.امیدوارم دانشگاه قبول بشم لااقل کمتر توخونه باشم