2777
2789

سلام عزیزم. در تاپیک هات دیدم که بیمار دکتر رقایی بودی و nt جنین بالا بوده. خیلی خیلی خوشحال و امیدوار شدم که گفتی بچه سالم بوده. متاسفانه منم دقیقا همین مشکل رو دارم اگر لطف کنی درخواست دوستیمو بپذیری که چندتا سوال ازت بپرسم خیلی خیلی ممنون میشم♥️

چرا عزیزم جواب اومد خداروشکر بچه ام سالمه بعدش آنومالی و اکوی قلب هم رفتم اونام سالم بودن الحمدلله ...

عزیزم ببخشید من دیر شد جواب بدم ن دیگه احتیاجی نیست به منم گفتن هفته های ۲۲/۲۳بیا واسه اکو ولی من نرفتم دیگه یکبار ۱۸هفته رفتم و خداروشکر دخترم سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم. در تاپیک هات دیدم که بیمار دکتر رقایی بودی و nt جنین بالا بوده. خیلی خیلی خوشحال و امیدو ...

اصلا نگران نباش آن تی بچه شما چنده؟؟ اینا همش الکیه بخدا و تلکه پول

عزیزم ببخشید من دیر شد جواب بدم ن دیگه احتیاجی نیست به منم گفتن هفته های ۲۲/۲۳بیا واسه اکو ولی من نر ...

خواهش میکنم گلم

دلم آروم نگرفت و دوباره رفتم اکو تو هفته ی ۲۵ و خداروشکر همه چی نرمال بود

آنومالی هم رفتم باز تو ۲۵ هفته و خداروشکر اونم طبیعی بود از این ببعدشم سپردم دست خدا

راستی شما تو کدوم هفته ها رفتین سونو؟ فکر کنم بقیه ی باردارهارو کم میفرستن سونو ولی ما رو زیاد درسته؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم. در تاپیک هات دیدم که بیمار دکتر رقایی بودی و nt جنین بالا بوده. خیلی خیلی خوشحال و امیدو ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم تازه این روزارو سپری کردم ان تی نینی منم ۴ بود آمنیو شدم سالم بود اکو و آنومالی هم رفتم اونام سالم بود شکر خدا

شما مشکلتون چیه؟

عزیزم اصلا نگران نباش منم تازه این روزارو سپری کردم ان تی نینی منم ۴ بود آمنیو شدم سالم بود اکو و آن ...

سلام عزیزم. خدا رو شکر که نی نیت سالمه. من nt ۲/۸۴ بود. اما کلا با آزمایش خون ریسک تریزومی ۱۸ رو ۱:۳۰ زده. برا هفته دیگه آمینو نوشت برام. توکل به خدا.

سلام عزیزم. خدا رو شکر که نی نیت سالمه. من nt ۲/۸۴ بود. اما کلا با آزمایش خون ریسک تریزومی ۱۸ رو ۱:۳ ...

نگران نباش اصلا عزیزم مطمئنم نینیت سالمه برو آمنیو رو انجام بده فقط برای خاطر جمعی ولی دیگه اصلا استرس نداشته باش

خواهش میکنم گلم دلم آروم نگرفت و دوباره رفتم اکو تو هفته ی ۲۵ و خداروشکر همه چی نرمال بود آنومالی ...

من هفته ی ۱۷ انومالی رفتم بعدش ۲۰ هفته دوباره انومالی چون ,خودم استرس داشتم رفتم .۲۵هفته سه بعدی رفتم 

خداروشکر سالم بود مطمن باش نینی شمام سالمه

من هفته ی ۱۷ انومالی رفتم بعدش ۲۰ هفته دوباره انومالی چون ,خودم استرس داشتم رفتم .۲۵هفته سه بعدی رفت ...

منم یکی ۱۸ هفته رفتم برا آنومالی یکیم ۲۵ هفته ولی سه بعدی نرفتم الانم ۲۸ هفته هستم به نظرت منم برم؟ هزینه اش چقدر شد؟

ممنون از rمtم و مریم گلی مهربون که خیلی بهم امیدواری دادن. چون خیلی خیلی حرفهای شما مهربونها و امیدی که از نوشته هاتون گرفتم بهم کمک کرد که آروم باشم منم مینویسم که شاید برای کسی دلگرمی باشه.

برای من دکتر رقایی خودش امنیو رو توی مطبش انجام داد. دردش کاملا قابل تحمل بود و بسیار کوتاه و خیلی سریع تموم شد.  کل نمونه گیری دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید و بعدش هم صدای قلب جنین رو چک‌ کرد. بعدش هم تا دو روز استراحت کردم و‌مایعات زیاد خوردم و هیچ مشکلی نداشتم. 

نمونه رو بردم آریاژن و امروز که روز سوم بود بهم زنگ زدن و‌ گفتن خدا رو هزار مرتبه شکر از نظر سه تا کروموزومی که در غربالگری چک‌ میشه سالمه و‌ پسر هم هست. جواب کامل رو دو تا سه هفته آینده میدن.

هزینه هم دکتر ۵۰۰ و آزمایشگاه ۴ تومن گرفت. البته شاید چون من آزمایش کامل خواستم زیاد شد. اما هم دکتر بهم فاکتور داد و هم آزمایشگاه و بیمه گفتن مقداریش رو میدن.

انشالله که خدا خودش دل همه مامانهایی که منتظر جواب آزمایش های فرشته های کوچولوشون هستن رو شاد کنه.

ممنون از rمtم و مریم گلی مهربون که خیلی بهم امیدواری دادن. چون خیلی خیلی حرفهای شما مهربونها و امیدی ...

دکتر رقایی بی نظیره .زایمانتم انشالله پیش خودش انجام بده .همه میگفتن دستش سبکه  اما من عقیده ای نداشتم اما بعد از اینکه زایمان کردم و سزارین شدم.حالم اصلا بد نبود سوند هم وصل نمیکنه.و شبش راه افتادم و کارهام رو میکردم و به حرف همه رسیدم که میگن دستش واقعا سبکه و پنجه طلا هست انشالله خیر دستاشو ببینه دکتر خوش اخلاقم قبول کرد دخترم ۹/۹/۹۹ بدنیا بیاد البته۹۹/۹/۶ موعد زایمانم بود اما قبول کرد ۹ به دنیا بیاره.کلا بی نظیره 

دکتر رقایی بی نظیره .زایمانتم انشالله پیش خودش انجام بده .همه میگفتن دستش سبکه  اما من عقیده ای ...

ممنون از مهربونیت عزیزم. خدا دختر جون تو رو‌هم حفظ کنه. من برای دخترم هم کخ الان هفت سالشه پیش رقایی میرفتم. آره واقعا دکتر خوب و‌ با تجربه و‌خوش اخلاقیه.

دکتر رقایی بی نظیره .زایمانتم انشالله پیش خودش انجام بده .همه میگفتن دستش سبکه  اما من عقیده ای ...

سلام عزیزان منم با تاخیر میخواستم از مریم خانوم تشکر کنم بابت این تاپیک و دلگرمی.منم مینویسم شاید بدرد یه مادر نگران خورد.ان تی بچه من ۵ بود و چندین دکتر بدون درنگ گفتن نیاز ب امینو نیست چون غیر ممکنه سالم باشه ولی خب امینو شدم و بخدارو شکر سالم بود و خمچنین انومالی و کاردیوگرافی قلب و ام ار ای برای جنین ک همگییی خوب پیش رفت والان پسرم ۶ماهه هست و کنارم خوابیده

سلام عزیزان منم با تاخیر میخواستم از مریم خانوم تشکر کنم بابت این تاپیک و دلگرمی.منم مینویسم شاید بد ...

نمیشه گفت همش الکیه و بخاطر پول ولی نباید امیدو از دست داد توکل ب خدا انشالله ک هیچ مادری همچین روزاییو تجربه نکنه من ک کل ۹ ماه رو با استرس گذروندم ولی اخرش قشنگ بود انشالله دامن همه سبز بشه و همگی دورهن بارداری بدون استرسیو بگذرونن